Šíp.deník.cz

KOBRA 11: Semir, Alex, Andre a další. Co dělají herci od DÁLNIČNÍ POLICIE teď?

12 fotografií 12
Zdroj: koláž: Šíp
Semir Gerkhan je hlavní postava celého seriálu. Je to neohrožený policista, který bojuje se zločinem a zatýká zločince jako na běžícím pásu. Rád by viděl na světě jen dobro. Celých 23 let je neúnavný. Edrogan Atalay a Semir Gerkhan jsou takřka jedna a tatáž osoba. Když hrajete 23 let postavu dálničního policisty, zaručeně se to na vás podepíše. Není absolutně potřeba cokoli dalšího říkat. Frank Stolte byl původně zamýšlen jako hlavní protagonista celého seriálu. První tři série byl spolu s Ingem Fischerem, jenže Ingo zemřel a na jeho místo nastoupil Semir, který sebral Frankovi všechnu slávu. Herec Johannes Brandrup nepatří k těm, co by se rádi objevovali v seriálech a tak po konci první série z Kobry odešel. Jeho filmografie je poměrně působivá, ačkoli českému diváku asi německé filmy názvy mnoho neřeknou.
Sdílej článek:

Jejich revírem je dálnice. Jejich tempo je vražedné. Jejich protivníci jsou zloději aut, vrahové a vyděrači. Muži z Kobry 11 pracují ve dne, v noci. Přesně takhle začínal seriál, který milovali hlavně kluci, ale občas se i nějaká ta holka našla. Hoši z Kobry 11 byli drsní a s nikým se nemazali. Kde jsou ale herci teď? Seriál, který měl neuvěřitelných 22 sérií a v září 2018 vyjde série s pořadovým číslem 23. Zatímco Semir Gerkhan nechyběl v jediném díle a přežil úplně všechno, skoro jako Chuck Norris, s každou sérií fasoval nového a nového kolegu. Než bychom vám ukázali všech 22 kolegů, byli bychom tu ještě za týden. Povíme si tedy, kde jsou ti nejdůležitější z nich. 

Ačkoli dnes už si můžete pustit každý díl online, v roce 1996, kdy seriál začal vycházet, tomu tak ani omylem nebylo. Spousta lidí zapínala televizi 16:40, kdy Kobra běžela, a seděla přilepená k obrazovce. Celkem bylo natočené 336 epizod tohoto seriálu a během natáčení bylo podle serveru csfd zničeno přes 5000 aut. Zkrátka žádná ořezávátka. Je vlastně dost zajímavé, že Kobra 11 si udržela sledovanost i po dlouhých 23 letech, ale zkrátka fanoušky rychlých aut stále potěší každá nová epizoda s charismatickým dálničním policistou, který potírá zločin. 

Momentálně by se podle všech informací měla začít 23. série, která přinese 19 nových dílů. V hlavní roli opět se Semirem Gerkhanem. V roce 2014 vyšla s tematikou Kobry 11 dokonce počítačová hra, která si kupodivu získala své příznivce, ačkoli šlo v podstatě jen o to, že jezdíte rychle po dálnici. Žádný velký zázrak. S tematikou Kobry 11 bylo natočeno také pár TV filmů, z nichž úspěšnější byly Nasaení týmu 2, Anděl smrti a Atentát. Ať chcete, nebo ne, Kobra 11 vás zkrátka nemohla minout. Podívejte se s námi, jak se změnil Semir a jeho kolegové Alex, André, Frank, Tom a Jan. 

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů