Šíp.deník.cz

Koho lidé na celém světě nejvíce googlují? ZADNICE a KOPAČKY!

7 fotografií 7
Tyto tři celebrity lidé ve světě v roce 2015 nejvíc googlovali. Poznáte tu prostřední?
Tyto tři celebrity lidé ve světě v roce 2015 nejvíc googlovali. Poznáte tu prostřední?
Zdroj: Profimedia.cz
Kim Kardashianová zepředu... Lionel Messi Cristiano Ronaldo se synem ... a zezadu!
Sdílej článek:

Nenechte se zmást, nejde o žádný zločin! Světem, jak dobře víme, hýbe internet a lidé hltají informace o oblíbených celebritách, kde jen to jde. Možná vás však překvapí, že mezi nejvyhledávanější osobnosti z celého světa na stránceGoogle patří sportovci. Kteří to jsou?

Je to vlastně hra statistik, v níž si to „rozdali" kontroverzní hvězda z televizní reality show a majitelka mohutného pozadí Kim Kardashianová a zářící star fotbalových trávníků Lionel Messi. Těsně za nimi následuje další „kopačka" Cristiano Ronaldo a teprve pak zpěvačky Nicki Minaj či Rihanna. Není náhodou, že také disponují „zajímavými proporcemi", kterými se často chlubí.

Nejde přitom o konkrétní počty vyhledávání, protože by se jeden mezi těmi miliony ztratil, ale o to, v kolika zemích celého světa byla daná celebrita nejvíce vyhledávaná. Finále přitom, řečeno sportovní terminologií, skončilo remízou. Jméno Kardashianové i Messiho lidé nejčastěji zadali do vyhledávače shodně v šestadvaceti státech. Vítězství je tedy dělené. Pro úplnost a doplnění pomyslné „bedny" – Ronalda nejvíce vyhledávali zástupci jedenadvaceti zemí.

I tady přitom podobně jako v různých anketách, kde hlasující dají něčí jméno z recese, najdeme zajímavé výsledky. Například Ukrajinci tak nejvíce hledali ruského prezidenta Vladimira Putina a Mexičané zase Joaquína Guzmána – známého drogového bosse, který byl nedávno po útěku z vězení už poněkolikáté zadržen.

LIONEL MESSI
Nejzářivější hvězda fotbalových trávníků byla několik týdnů během podzimu zraněná a to jí zřejmě přidalo pozornost. Kdy už se uzdraví? Kdy se vrátí na hřiště? To fanoušky zajímalo… Argentinec Lionel Messi (28) však překvapivě získává pozornost v zemích, kde byste to možná nečekali. V tom se přízni Kardashianové z počítačů situovaných ve světových velmocích nemůže rovnat.
Kde ho také googlovali: Argentina, Haiti, Kuba, Senegal, Somálsko

KIM KARDASHIANOVÁ
Tahle dáma nikdy nic pořádného nevyhrála ani nevymyslela, přesto platí za nejvyhledávanější hvězdu. Kim Kardashianová (35) patří ke slavnému rodu boháčů a aktuálně rodí děti rapperovi Kanye Westovi. Můžete se divit, jak chcete, ale tato profesionální celebrita je prostě v kurzu a ještě to má od Google statisticky potvrzené!
Kde ji také googlovali: USA, Kanada, Velká Británie, Francie, Polsko

CRISTIANO RONALDO
Krásný vztah k synovi, kterého zplodil a hlavně získal velmi zajímavou cestou, rozchod s dlouholetou přítelkyní-modelkou a samozřejmě dechberoucí výkony a góly na stadionech, to byl rok 2015 v podání Cristiana Ronalda (31). Nagelovaný manekýn jako tvář mnoha slavných značek také zajímá lidi napříč světem daleko více než celebrity, u nichž byste to asi čekali více.
Kde ho také googlovali: Portugalsko, Španělsko, Afghánistán, Gruzie, Maďarsko.

VLADIMIR PUTIN
Může to znít jako vtip, ale je to tak. Ruský prezident Vladimir Putin (63) byl nejhledanější osobou v ukrajinských počítačích. V domovské zemi paradoxně zvítězila jeho manželka.
Kde ho googlovali: Ukrajina 




A CO ČEŠI A SLOVÁCI?
Kdepak, lidé vyjmenovaní v hlavním článku této dvoustrany, ale někdo úplně jiný, byl v roce 2015 nejvyhledávanějším člověkem na počítačích v České republice. A zapomeňte na Jágra, Čecha, Soukalovou a spol. z řad sportovců. Nejčastěji lidé naťukali do počítače jméno šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha (58)! Jen pro zajímavost, na Slovensku naši sousedé nejvíce pátrali po informacích o rapperovi Rytmusovi (39)…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů