Šíp.deník.cz

ZÁVISLÁ NA OBDIVU? Berenika Kohoutová se svým SEXY TĚLEM přitvrzuje!

Vypadá to, že i když je opět šťastně zadaná, rozhodně nekončí její vystavování v sexy modelech s lehkým nádechem erotiky. Byl tohle snad důvod, proč nevydrželo její manželství s Pavlem Čechákem.

1 / 10
Herečce se do očí prostě nepodíváte.

Vždy si chtěla najít muže, se kterým stráví zbytek svého života, založí rodinu a vytvoří hnízdečko lásky. Myslela si, že jím bude Pavel Čechák, ovšem zanedlouho se její sen zbořil jako domeček z karet a skončila s pláčem.

Tenkrát se hodně řešilo, proč tomu tak vlastně bylo. Berenika se oháněla tím, že se v Pavlovi spletla, že čekala od tak vyzrálého muže trochu jiné chování. Spekulovalo se ale i tom, že se Kohoutová vdávala jednoduše příliš mladá, nebyla ještě vybouřená a trošku jí to v manželství pomalu začínalo scházet.

Legendární vystrčené pozadí

Herečka ráda provokuje, ale nepřehnala to?Zdroj: Instagram

Možná i proto ještě v době jejich manželství plnila sociální sítě fotkami, ze kterých bylo patrné, že si užívá s jinými muži. Některé dokonce jakoby říkaly: Pavle, o tohle jsi přišel. Čechák se ale nenechal vyprovokovat a svůj soukromí život dlouho držel pod pokličkou.

Těsně po rozvodu šli ale oba s pravdou ven. Pavel Čechák údajně chodí s pohlednou PR manažerkou Nikol Klevcovovou, naopak Berenika pak tvoří pár s Kryštofem Kubínem, který měl být i fotografem jejího legendárního snímku pozadí, který byl pořízen během jejich společné dovolené v portugalském Lisabonu.

Ráda provokuje sexy tělem

Herečce se do očí prostě nepodíváte.Zdroj: Instagram

Kryštof prý není od fochu, jeho profese je úplně jiná, ale Bereniku obdivuje, nicméně si zároveň rád drží odstup od světa celebrit. To samozřejmě herečce vyhovuje, jelikož je dlouhodobě pod drobnohledem a to zejména pro své sexy tělo.

Není žádným tajemstvím, že jsou na ní fotografové zaměřeni a netrpělivě čekají, kdy si zase propotí tričko, aby vznikl obrys jejich skvěle vytvarovaných prsou a nebo alespoň na pořádně hluboký výstřih. 

Zadělává si na problémy s přítelem?

Některé krásky se se spodním prádlem hlavu nedělají.Zdroj: Instagram

A většinou ani nemusí čekat dlouho. Berenika se totiž opravdu moc ráda odhaluje a ono také proč ne, když má co ukazovat. Na druhou stranu, přitahovat pozornost mužů už nepotřebuje, když je zadaná a nebo ano? Má sna doma obdivu málo a musí si to tímto způsobem i nadále kompenzovat?

Možná právě tohle Pavla v manželství štvalo. Vadilo mu, že krásu své partnerky nemá jen pro sebe a musí se o ní dělit s každým jejím fanouškem, který se jí kochá na sociálních sítích. A třeba to jednou začne vadit i Kryštofovi a na to by si Berenika určitě měla dát pozor. 

Teď si s tím ale hlavu neláme, prostě podpsenku nehodlá nosit a ani její nový muž jí v tom nedokáže zabránit. Teda aspoň zatím ne…

Krásná Berenika nemá ráda podprsenky.Zdroj: Profimedia.cz

Více zajímavostí ze života celebrit uvidíte v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů