Šíp.deník.cz

NETLAČÍ KOHOUTOVÁ MOC NA PILU? Na milenci přehnaně visí!

Je v tom evidentně až po uši. Nejen, že Berenika Kohoutová našla ve svém partnerovi Kryštofovi útěchu po rozchodu s bývalým manželem, ale jejich láska vydržela až dodnes a vypadá to, že představa, že by o ní přišla, je pro ní hrozivá.

1 / 10
Krásná Berenika nemá ráda podprsenky.

Sice si brala Pavla Čecháka s tím, že s ní bude do konce života, založí společně rodinu a budou později jeden z těch párů, na který se bude ukazovat jako na ten ukázkový, který přežil vše. Opak se ale stal pravdou a z jejich společné lásky už nezbyl ani manželský svazek, který trval ještě poměrně dlouho po tom, co oba ohlásili rozchod.

Každý si šel svou vlastní cestou a vypadá to, že hlavně Berenika Kohoutová rozhodně nelituje. S Kryštofem Kubínem totiž prožívá něco, co nejspíše s Pavlem neprožívala. Sice ho delší dobu skrývala, ovšem od té doby, co se oficiálně s Čechákem rozvedla ho začíná pomalu představovat světu a vypadá to, že je to tedy partie k pohledání.

Chce dostat partnera před oltář?

Herečka svého nového přítele ukazuje, kde se dá.Zdroj: Instagram

Nejprve přiznala, že je to člověk mimo její obor, který k ní ale vzhlíží a obdivuje ji za její úspěchy, ale zároveň se prý chce držet stranou šoubyznysu. V každém případě, pokud se s ním bude objevovat, chybu neudělá, je to pořádný fešák, za kterým se dámy budou otáčet.

Berenika navíc přiznala, že nemá problém s tím znovu předstoupit před oltář a slíbit si lásku na věčnost. „Rozhodně se nebráním dalším svatbám,“ přiznala zamilovaná kráska v rozhovoru pro idnes.cz a možná tak trochu nasměrovává svého partnera k velkému životnímu kroku - k žádosti o ruku!

Nabrnkla si fešáka

Některé krásky se se spodním prádlem hlavu nedělají.Zdroj: Instagram

A ono se není čemu divit, nejen totiž, že je Kryštof fešák, ale také umí prý skvěle vařit. Berenika se dokonce se skvostem, který ji připravil pochlubila na sociálních sítích a z jejích slov bylo jasně patrné, že i kdyby nic jiného neuměl, tak už jen pro tohle by s ním klidně byla.

Umí si Bereniku předcházet

Krásná Berenika nemá ráda podprsenky.Zdroj: Profimedia.cz

Jeho kachní prsa vypadala, jako kdyby je servíroval majitel Michelinské hvězdy v nějaké z luxusních restaurací. No, uměla si to Kohoutová dobře zařídit, je totiž nad slunce jasné, že podobnou dobrotu od svého šikuly neměla poprvé a nejspíše ani naposledy.

Jen aby se ale jejích slov o svatbě trochu nezalekl, přeci jen vypadá mladě a hlavně jsou spolu stále relativně krátce. Zase ale, kdo by takovou krásnou a především obdařenou herečku nechtěl za ženu, že?

I když je až trochu s podivem, že by se tak brzy od rozvodu hnala opět před oltář. Aby to opět nebylo moc unáhlené jako s Pavlem Čechákem…

Herečce se do očí prostě nepodíváte.Zdroj: Instagram

Více zajímavostí ze života celebrit uvidíte v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů