Šíp.deník.cz

Komik ZABIJÁK? Jima Carreyho viní ze smrti milenky. Utýral ji "sexemeskami"!

10 fotografií 10
Cathrioně se zřejmě zprávy Jima Carreyho nelíbilo.
Cathrioně se zřejmě zprávy Jima Carreyho nelíbilo.
Zdroj: Profimedia.cz
Jim Carrey Jim Carrey Jim Carrey Carrey a Winsletová
Sdílej článek:

Na slavného komika prasklo, jak se ve skutečnosti choval ke své milence Cathrioně Whiteové (+30), která si loni vzala život. A podle bývalého partnera Cathriony je právě Carreyho chování důvodem, proč spáchala sebevraždu.

Mark Burton, který byl s Carreyho milenkou ženatý v letech 2013-15, obvinil čtyřiapadesátiletého herce, že Cahtrioně posílal zvrhlé zprávy, zatímco o vánocích oplakávala své blízké. A podle Marka tím Whiteové tak ublížil, že vina za její smrt leží především na komikově hlavě.

Cathriona se předávkovala léky na předpis loni v září. Podle všeho léky dostala právěě od Carreyho, který si je jaké správná hvězda objednával pod smyšleným jménem Athur King.

„Tady jde o to, že Jim Carrey zneužil své nevyrovnané povahy a statusu celebrity, aby mohl distribuovat mimořádně nebezpečné a závislost působící léky," tvrdí Mark, který herce žaluje za podíl na ženině smrti.

A nutno uznat, že Carrey nebyl Cathrioně zrovna pohádkovým princem. Když o předloňských Vánocích zapalovala svíčky za zesnulé členy své rodiny, nejdřív ji podpořil. Cathriona na to reagovala radostnou zprávou, ve které použila pouze emotikony srdíček. Carreyho reakce? „Zlato, tos celý den myslela na mého ptáka?"

Z jeho textovek to opravdu vypadá, že mladou milenku měl jen kvůli sexu. Kromě mluvení o vlastním penisu totiž v roce 2013 Cathrioně posal textovku, ve které jí radil, aby si vzala pilulku potlačující těhotenství. „Kdybys byla těhotná, jak jsme včera nebyli opatrní…"

Hercův právník Burtonova nařčení odmítá. „Kvůli sebevraždě ženy, kterou miloval, opravdu trpěl," uvedl.

Reagoval i samotný herec, který Burtonovi vzkázal, že jeho tvrzení jsou ostudná. „Problémy Cat vznikly dávno předtím, než jsem ji potkal," řekl.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů