Šíp.deník.cz

Camilla NAPADLA KRÁLOVNU: Alžbětu chytila pod krkem, ochranka ji znehybnila

Buckinghamský palác odkrývá další temná tajemství královské rodiny. Dosud promlčené drama se vydralo na povrch a nikdo nemůže uvěřit svým očím a uším. Camilla, vévodkyně z Cornwallu, měla ve vyhrocené hádce napadnout královnu Alžbětu.

1 / 11
královna ALžběta a Camilla

Vztahy v královské rodině nejsou tak růžové, jak se nám je snaží samotní vládci prezentovat. Ačkoliv je na nejrůznějších oslavách vidíme pospolu, v náručí, s úsměvem na tváři a lichotkou na jazyku, pravda je naprosto jiná. Vezměte si odcizenou Meghan Markle a Kate Middleton. Ty dvě se naprosto nesnesou a musí své osobní služky prosit, aby jim řekly, když je ta druhá poblíž. Princ Harry a princ William jsou na tom obdobně, můžou za to ale jejich manželky, které je tahají do svých malých válek. 

Camillu nesnáší všichni, dokonce i její manžel, princ Charles, to není žádné tajemství. Nikdy nedokázala zaplnit prázdnotu po (zavražděné) princezně Dianě, všichni se domnívají, že na smrti milované Lady Di nese spolu s Charlesem obrovskou zásluhu. Někteří hovoří i hrozivém spiknutí. Je důvodem vyhrocené hádky mezi Camillou a královnou toto téma, nebo za to můžou vzájemné nesympatie a několik sklenek vína v krvi?

Opilá Camilla zaútočila na královnu

Camilla Parker-BowlesZdroj: archiv


Skandální událost se měla odehrát v půlce ledna letošního roku na hradě Balmoral ve Skotsku. Začalo to jako obyčejné rodinné shledání, přítomní byli všichni - královna Alžběta, princ Philip, Charles, Camilla, Kate, William, Meghan a Harry. Ale pokud se domnívali, že se v poklidu pobaví, popijou a každý se odebere do své komnaty, hrozivě se mýlili. Celá událost skončila služebnicí, která musela volat ochranku.

,,Bylo to šílené, nic takového jsem neviděla," podělila se magazínu Globe očitá svědkyně. Všechno šlo ze začátku hladce, dokud se Camilla nenapila. Jak je známo, je to stará alkoholička. Svým koníčkem si zničila játra a zoufale potřebuje transplantaci. Camilla se na večírku z plna hrdla vyjádřila k incidentu s Philipovou autonehodou, královna se do ní obořila a konflikt byl na světě.

Chrstla jí víno do tváře a strhla perlový náhrdelník

královna AlžbětaZdroj: winto


,,Camilla vyměnila gin s tonicem za víno poté, co jí Charles řekl, se jí pletou slova," vyjádřil se očitý svědek incidentu. ,,Vypila celou lahev, hrozně se opila a začala urážet všechny přítomné. Když se situace zdála být nezvladatelná, královna Alžběta zakročila."

,,Řekla Camille: ,Tak a dost, Camillo! Jsi ostudnou alkoholičkou a přítěží pro korunu a celou naší rodinu!' A v ten okamžik Camilla zrudla vzteky, vystřelila proti královně Alžbětě a chrstla jí víno do tváře!" Zcela šokovaná rodina je jako opařená sledovala. Camilla následně chytila Alžbětu za krk a strhla z ní perlový náhrdelník, který zdědila po své matce. O chvilku později ležela Camilla na podlaze.

Doživotní zákaz účastnit se rodinných událostí

Camilla se těší, až se stane královnou.Zdroj: Profimedia.cz


Charles svou manželku uzemnil, služebnice zavolala ochranku, ta se o pár vteřin později objevila s připravenými zbraněmi. Když byli informováni o nezvyklé situaci, odvedli Camillu do její lóže a tam ji zamkli. Až do příštího rána střežila její dveře. Svědci popisují otřesenou královnu, která stála jako přikovaná k podlaze, zírala na Camillu s děsem v očích, a když si ji ochranka odvedla, smutně pokoukávala po rozsypaných perlách.'

Druhého dne byla Camilla propuštěna, když královna odjela do Londýna. Podle služebnictva si Alžběta z napadení odnesla zarudlé okolo. Svědci později popisují, že Alžběta Camille zakázala účast na veškerých rodinných událostech. To znamená, že neoslaví Vánoce, dožije-li se jich, narozeniny, velikonoční večírky, celkově by se měla královně velkým obloukem vyhýbat.

Špatná reakce vína a léků na játra

Camilla Parker-Bowles a princ CharlesZdroj: Šíp PLUS


Camilla své počínání svádí na špatnou reakci alkoholu s léky na nemocná játra. Zoufalá vévodkyně z Cornwallu mele z posledního, Alžběta ani Charles jí ovšem nemíní financovat drahou transplantaci jater. Podle Charlese by bylo špatné PR, kdyby díky svému postavení sebral játra někomu mladému, kdo je akutně potřebuje.

Camilla dosáhla nové úrovně vyvrhelství. Podle jiných zdrojů bude Camillu hlídat ochranka na každém kroku, ne však kvůli jejímu bezpečí - královna se bojí, že by ji v nestřežený okamžik mohla znovu napadnout, případně jiného člena rodiny. ,,Camilla bude obklopena ochrankou proti vlastní vůli, dokud bude živa," řekl zdroj. 

Co nového u nás?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů