Šíp.deník.cz

Krásná dcera Dády Patrasové hostem Šípu: Ukáže nám Anička Slováčková i něco víc?

Nejdříve zpěvačka Anna Julie Slováčková žila ve stínu svých slavných rodičů. Ale poslední dobou o sobě dává poměrně dost znát a vystrkovat růžky. Všem dokazuje, že ona není jen protekční dítě, které by těžilo z provařeného přijmení. My jsme v redakci Šípu na mladou umělkyni vážně zvědaví. Dneska bude hostem v relaci "Lucie, postrach celebrit", tak se nezapomeňte v 11 hodin koukat. Anička nás nechá nakouknout do jinak střeženého soukromí.

2 / 22
Kde jsou proslulé sexy tvary Aničky Slováčkové?

Kde jsou proslulé sexy tvary Aničky Slováčkové?Zdroj: Instagram

Anička už je zase sama.Zdroj: Profimedia.cz

Nadějná hvězda muzikálového nebe Anička Slováčková není žádnou šedou myškou, kterou protlačují jen její rodiče. Měli jsme už tu čest se s ní setkat a můžeme s klidným svědomím říci, že je to pokorná holka, která tvrdě dře.

Dcera s mámou si to už vyříkaly.Zdroj: Profimedia.cz

S organizátorem akce Davidem Novotným.Zdroj: Trapas nepřežiju

Ale třeba nás dnes překvapí a sláva jí za tu dobu, co jsme jí neviděli, stoupla od hlavu a bude si v live streamu na facebookové stránce „Lucie, postrach celebrit“ hrát na nějakou hvězdu a bude mít i s tím nesnesitelné manýry.

Filip může na blondýnce oči nechat.Zdroj: Trapas nepřežiju

Je to krásná holka.Zdroj: Instagram

My v redakci Šípu doufáme, že to tak nebude a bude stát pořád pevně nohama na zemi. I když by možná nárok na to být pyšná měla, přeci jen vyrůstala ve slavné a bohaté rodině, po rodičích zdědila talent, ale stále nám podle vyjadřování se do médií jako ta pohodová dívka.

Anička Slováčková je prostě kus.Zdroj: Profimedia.cz

Ví, kde má své přednosti.Zdroj: Profimedia.cz

Jenže jak její sláva a obliba roste, tím se její soukromý život dostává více a více do pozadí. Jako by tady platila přímá úměra, že čím víc se jí bude dařit, tím méně bude šťastná v soukromí.

Anička Slováčková, když přibere, tak jí to jde do stehen.Zdroj: Profimedia.cz

Fanoušci Aničku málem nepoznali.Zdroj: Instagram

Nemůže totiž po pár vztazích narazit na nikoho, kdo by byl její spřízněná duše, nechtěl s ní být jen kvůli slavnému příjmení, rozuměl její složité povaze a křehké duši. Na poli lásky se jí moc nedaří.

Když byla menší, tak byla podobná svýmu tátovi Felixi Slováčkovi.Zdroj: Instagram

Ale třeba nám prozradí horkou novinku, že by byla opět zamilovaná. Sama ale přiznává, že na lásku bohužel nevěří. Je to kvůli tomu, jak její tatínek Felix Slováček podvádí její maminku Dádu Patrasovou a ani mu to nepřijde divné?

Výstřih má ale výstavní.Zdroj: Instagram

Odborníci by přitakali, že rodinný vzorec se odvíjí i do budoucího života dítěte. Takže pokud Anička zažívala hádky a nevěry, tak se není čemu divit, že by se bála té opravdové lásky, která hory přenáší, ale může taky ďábelsky bolet.

Anička Slováčková se ráda fotí.Zdroj: Instagram

Nebojíme se toho, že by to byl nějaký nudný live stream. Zpěvačka je zábavná holka, která nám ráda poví nějaké ty historky „z natáčení“. Rozhodně se nezapomeňte dnes v 11 hodin dívat. Anička nám všem otevře svou křehkou duši.

Že je Anička slečna mnoha tváří se předvědčte třeba na tomto videu, kde se převlékla za Lady Gaga:

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů