Šíp.deník.cz

Herečka Alice Bendová OTEVŘENĚ PRO ŠÍP: Zažila jsem SEXUÁLNÍ OBTĚŽOVÁNÍ!

Sexy herečka Alice Bendová je opravdu velmi pohledná žena, která nenechá chladného snad žádného muže. Jenže většinou to bylo v rámci mezí, kdy jí fanoušci jen obdivovali. Bohužel ale i párkrát žažila sexuální útok na svou osobu, ze kterého se horko těžko dostávala. Exkluzivně o tom promluvila v relaci "Lucie, postrach celebrit".

2 / 21

Herečka Alice Bendová je pro mnoho mužů doslova modlou a vysněnou ženou.

Ví, že svému tělu vděčí za to, kde je.Zdroj: Instagram

Půvabná herečka Alice Bendová vždycky působila, že má všechny a všechno na háku. Vždycky se usmívá, nikdy nemá špatnou náladu, nezabývá se negativními věcmi, vše bere s nadhledem. Jenže nebylo tomu tak vždycky.

Ráda se předvádí, ukazuje své dokonalé tělo, ale má jasně stanovené mantinely, kam druzí nemohou zajít.

Vnady má sice upravené, ale operace se vyplatila.Zdroj: Instagram

Když přišla k nám do redakce Šípu na rozhovor pro „Lucie, postrach celebrit“, byla celá vysmátá, hýřila dobrou náladou, byla velmi milá a vstřícná. Nebála se mluvit o všem. Dokonce jsme nakonec „zapluli“ i do nepříjemných vod.

Krásná Alice se nám otevřela a promluvila o věcech, které ji v minulosti hodně trápily.

Snaží se už na jiné ženy nežárlit.Zdroj: Albatros Media

Alice se netají tím, jí dokonalé sexy tělo občas pomohlo k nějaké té roli nebo focení. Její tělo je totiž snem tisíce mužů, kteří by si přáli mít vedle sebe takovou sexy ženušku. Jenže Alice je šťastně zadaná a žije s mladším partnerem Michalem Topolem.

Ale místo toho, aby ona si hlídala mladšího partnera, spíše on si Alici hlídá. A dobře dělá, nekteří muži si na ni přímo brousí zuby.

Alice se v nové knize Haliny Pawlowské doslova našla.Zdroj: Albatros Media

Jenže právě i to její sexy tělo zapříčinilo dost nepříjemnou situaci, do které se Alice v minulosti dostala! „Nerada o tom mluvím, ale se sexuálním útokem jsem se setkala. Už je to dávno, v dobách, kdy jsem dělala modelku a jeden fotograf mi nabídl práci za sex,“ prozradila Šípu Alice.

Alice se tímto tajemstvím nechlubí, ale v redakci Šípu otevřela svou tajemnou minulost.

Alice má ráda obdiv. Zdroj: Profimedia

Z její tváře se na chvíli vytratil její pověstný úsměv a dost zvážněla. Není ji příjemné o tom mluvit, ale pro Šíp udělala výjimku, otevřela temnou minulost a hlavně kvůli dceři Aličce je ochotná mluvit o takových sexuálních predátorech.

Kdyby na její dceru jen někdo sáhl, Alice je schopná jako správná matka toho dotyčného zabít.

Znáte ji z nejrůznějších seriálů, spíš než obličej si člověk zapamatuje výstavní prsa.Zdroj: Profimedia

„Dodnes jsem tu situaci moc nepochopila, ten pán už mi ten návrh dokonce dal s konkrétním datem a místem setkání. Jako by si prostě myslel, že do toho půjdu bez přemýšlení. Možná to udělaly holky přede mnou bez mrknutí oka, ale za to mi žádná práce nestojí,“ povídala dál rozhořčeně Alice.

Je hrdá na to, že to, co dokázala, za tím stojí léta dřiny, nikoliv sexuální protekce.

Alice je oblíbenou herečkou. Zdroj: Profimedia

„Kdyby teď moje dcera přišla s tím, že chce být modelkou, tak jí to zakážu. Prostě bych jí to nedovolila. Kdyby ji ten nápad držel až do osmnácti, už bych o tom byla schopná diskutovat. Ale do té doby svoje děti budu před vším chránit,“ dodala rázně herečka.

Moderátorka dvou pořadů na TV Barrandov už to radši řešit nechce, ale o dráze modelky si myslí své.

Alice BendováZdroj: Profimedia.cz

Ta by nechtěla, aby malá Alička dělala modelku právě kvůli tomu, jaký měla hororový zážitek se sexuálním obtěžováním. Ale v kariéře herečky se s takovými návrhy naštěstí už nikdy nesetkala. Maximálně na ní sáhl muž v metru.

Ví, že má oporu v Michalovi, který ji dokáže ochránit, takže už se dalšího obtěžování nebojí.

S Michalem je konečně šťastná.Zdroj: Profimedia.cz

„Ale to byl asi nějaký nemocný člověk, který si prostě potřebuje na ženu sáhnout, jinak na mě naštěstí nikdo nesahal. Já bych se nedala. Jsem v tomto ohledu hodně rázná a bránila bych se,“ ukončila své vypravování sympatická herečka, která se tomu všemu už dnes radši zasměje. Nechce se trápit minulostí.

Její pozitivní energie a elán do života jsou přímo nakažlivé.

Alice BendováZdroj: Profimedia.cz

Více pikantnostní se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů