Šíp.deník.cz

KRUTÉ PONÍŽENÍ: Z Vlaďky Erbové se stala placená společnice! Už to řeší policie!

Bývalá partnerka Tomáše Řepky neměla v posledních dnech lehké spaní. Bála se každého zazvonění telefonu! Někdo z ní totiž bez jejího vědomí udělal holku na escort a výrazně tím modelce zkomplikoval život.  

1 / 17
Vlaďka Erbová

Vlaďka ErbováZdroj: Deník/Luboš Jeníček

Tolik oplzlostí asi ještě nikdy v životě neslyšela. Jak modelka přiznala, kompletně jí to změnilo život. Z radostného plnění denních povinností přeskočila do módu strachu a ponížení, který navíc neměla jak zastavit. „Strašně mi to zasáhlo do života, měla jsem strašně oplzlých telefonátů a dotklo se to i mých dětí,“ svěřila se zdrcená Erbová.

Vlaďka ErbováZdroj: Facebook.com

Vlaďka ErbováZdroj: Profimedia.cz

Ta krom této nepříjemnosti musela poslední dobou řešit i zdravotní problémy, takže si každý dokáže představit, že se její dny na nějakou dobu proměnily v peklo na zemi. „Zjistila jsem to v době, kdy jsem několik týdnů řešila svůj zdravotní stav. Nemohla jsem se hnout, záda mě absolutně vyřadila z provozu,“ prozradila modelka.

Vlaďka Erbová je pořád kusZdroj: Herminapress.cz

Vlaďka Erbová v 'civilu'Zdroj: Herminapress.cz

Právě v době rekonvalescence se začali ozývat první zájemci o její domněle poskytované služby. „Když jsem přišla jednou z nemocnice, kde jsem byla na kapačkách, a zdřímla si, po probuzení jsem našla čtyřicet zmeškaných hovorů a dvacet esemesek. A pak se to ještě stupňovalo. Chodily mi různé oplzlosti, fotky intimních partií pánů a podobně,“ řekla pro Super.cz.

Vlaďka Erbová Zdroj: Herminapress.cz

Vlaďka ErbováZdroj: Profimedia

Vysvětlovat, že skutečnost byla jiná, prý bylo pro modelku velmi komplikované. „Někteří pochopili, že mě někdo zneužil, jiným to ale bylo jedno a posílali mi sprosťárny dál. Zasáhlo mi to silně do života. Musela jsem si třeba ty šílené fotky od mužů nechávat v telefonu jako důkaz pro policii, ale bohužel na ně narazil i pětiletý syn. A také jedenáctileté Viktorce jsem musela vysvětlovat, co se děje.

Vlaďka ErbováZdroj: Profimedia

Vlaďka Erbová podstoupila plastiku ňader.Zdroj: Perfect clinic

Vše nakonec skončilo podáním trestního oznámení, které už aktivně řeší policie. Nezbývá než doufat, že viníka brzy dopadnou. Podle modelky by klidně mohlo jít o někoho z jejího okolí. „Ukázalo se, že někdo na mé diskreditaci pracoval v kuse několik týdnů. Dokonce do toho dával i peníze, zaplatil inzeráty, aby vyšly. Musí to být někdo, kdo mě zná, moje číslo není úplně veřejné,“ uzavřela nepříjemnou událost.

Vlaďka Erbová Zdroj: Tilen Vajt

Vlaďka ErbováZdroj: archiv šíp

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů