Šíp.deník.cz

KVETE LÁSKA V KAŽDÉM VĚKU? Josef Zíma se zakoukal do Yvetty Simonové!

Král dechovek Josef Zíma patří už více jak půl století mezi stálice českého showbyznysu. Už pociťuje stárnutí, ale vzdát se mladistvého ducha jen tak nechce. Proto se nevyhýbá ani ženskému pokolení. Co ho pojí s kolegyní Yvettou Simonovou?

1 / 21
Přeskočila mezi kolegy jiskra?

Přeskočila mezi kolegy jiskra?Zdroj: Profimedia.cz

Zpěvák se snaží brát život s humorem a k tomu mu pomáhá právě Yvetta.

Dalo by se říci, že bez sebe nedají ani ránu.Zdroj: Profimedia.cz

I když zpěvákovi Josefu Zímovi táhne na devadesát, tak byste to podle jeho vitality a elánu rozhodně nepoznali. I přes pokročilý věk se nevzdal práce, zábavy a zdá se, že nakonec ne ani žen. Když mu umřela jeho žena, tak asi prostě nechce zůstat sám.

S Karlem Štedrým byli velcí kamarádi, ale ten už bohužel není mezi námi.

S Karlem Štědrým, který už není mezi námi.Zdroj: Profimedia.cz

Lásku a pochopení našel u své kolegyně Yvetty Simonové, které teď bude devadesát let, ale hádali byste zpěvačce maximálně šedesát. Oba umělci u sebe našli takový ten bezpečný přístav, ve kterém se cítí velmi dobře.

Josef může na Yvettě oči nechat.

Kolegové mají k sobě hodně blízko.Zdroj: Profimedia.cz

Josef si nemyslel, že ještě ve svém věku a po smrti milované ženy zažije něco, jako je souznění duše, náklonnost a porozumění. A to našel přesně u Yvetty, na kterou nemůže říct jediné špatné slovo, protože ona ho zachránila před tou ohromnou bolestí ze ztráty manželky.

Práce a kolegové vlastně Josefa drží při životě.

Josef má na Simonu jen slova chvály.Zdroj: Profimedia.cz

Dokonce se teď cítí jako mladík. „Kdyby mě netrápil problém s nohama, kdy jsem opravdu rád, že si můžu na jevišti sednout, cítil bych se dobře. Ne třeba na dvacet, ale tak na čtyřicet, padesát. Kdo ale vypadá naprosto skvostně a rozhodně ne na svůj věk, je moje milovaná kolegyně Yvetta Simonová,“ řekl časopisu Sedmička zpěvák.

Ze své kolegyně je naprosto paf a udělal by pro ni první poslední.

Přeskočila mezi kolegy jiskra?Zdroj: Profimedia.cz

„To je dáma, která letos oslaví své kulaté a neuvěřitelné jubileum a nikdo by jí to snad ani nevěřil,“ dodal s láskou v hlase zpěvák, na kterém je znát, že je rád za takovou přítelkyni ve svém životě. Je to právě ona, která mu dodává do života ten pravý elán.

Vedle milované kolegyně si nepřipadá tak staře a už vůbec ne sám.

Známý dechovkář je zpět! Překonal nemoc a vrátil se do života.Zdroj: Archiv

„Ona je skutečně „Věc Makropulos“, z ní by měl Karel Čapek, kdyby ji znal, velikou radost. Je pořád krásná ženská, ale taky ženská v pravém slova smyslu. A jako taková se nechává přemlouvat, to ženy totiž často dělají,“ mluví o kolegyni s naprostou láskou.

Josefova milovaná žena bohužel už zemřela, což ve zpěvákově srdci zanechalo hodně velkou ránu.

Zíma s manželkou.Zdroj: Tilen Vajt

„Když spolu třeba máme mít nějaký kšeft, vždycky jí volám a ptám se, zda to se mnou absolvuje, a ona nejprve skoro pokaždé říká, že to ne a že už je stará a kdo to chce poslouchat a kdo se na to chce dívat a že se jí nechce a tak dále…,“ rozpovídal se sympatický král dechovek.

Zpěvák chce dělat ostatním radost až do svých posledních dnů.

Známý umělec má dlouhodobě nesnesitelné bolesti.Zdroj: Tilen Vajt

„Ale nakonec vždycky stejně svolí, a tak jedeme společně tu do domova seniorů, tu do kulturního domu nebo na nějaké natáčení a je to vždycky moc prima. Povídáme, probereme život, živé, mrtvé, prostě všechno. Yvetta je prostě senzační ženská a na to, že je o něco starší než já, vypadá daleko mladší a má určitě více té energie,“ nemohl svou kamarádku vynachválit.

Josef se vedle Yvetty cítí maximálně na padesát.

Umí si pořádně užívat života.Zdroj: Profimedia.cz

Mluví o ní s takovou láskou, že není od věci otázka, jestli náhodou mezi nimi na stará kolena nezahořela láska. Přeci jen se často z přátelství stává ještě užší vztah. Ale na to prý ani jeden už v tomto věku nemají ani pomyšlení. Jen je jejich kamarádství natolik silné, že už bez sebe nemůžou být a drží se spolu nad vodou.

Oba vědí, že jejich přátelství je velmi vzácné a oba si ho váží, ale o lásce nechce ani jeden z nich slyšet.

Kolegové mají k sobě hodně blízko.Zdroj: Profimedia.cz

O další celebritě se dozvíte pár drbů v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů