Šíp.deník.cz

KVIFF PRO ZASVĚCENÉ: Tohle se děje na soukromých akcích celebrit!

19 fotografií 19
KVIFF pro zasvěcené! Tohle dělají celebrity, když si myslí, že se nikdo nedívá
KVIFF pro zasvěcené! Tohle dělají celebrity, když si myslí, že se nikdo nedívá
Zdroj: koláž šíp/profimedia
Manželka jiřího bartošky má takový vliv, že jí boty sundavají cizí lidé. Třeba herečka Jenovéfa Boková... ...nebo tenhle chudák neznámý muž Eva Burešová si všimla fotografů, a místo aby dělala že nic, radostně jim zammávala Daniela Písařovicová na honu za perfektní selfie
Sdílej článek:

Karlovarský filmový festival je v plném proudu. Julianne Moore odjela zpátky do USA, Casey Affleck na otočku představil svůj nový film a hvězdy českého šoubyznysu si pořád naivně myslí, že je nikdo nevidí. Co dělají na soukromých akcích pro zasvěcené, kam se nedostanete, ani kdybyste podplatili bodyguarda u vchodu?


Denně se na mezinárodním filmovém festivalu uskuteční minimálně tři soukromé akce pro tu největší smetánku, která se za ty roky prakticky neobměnila. Anna Geislerová, Martin Dejdar, Jiřina Bohdalová a jiné stálice se každý rok projdou po červeném koberci a lidi z nich "šílí". O večerech se všichni sejdou na události přímo jim ušité na míru, kde je zdarma nejen pití, ale i luxusní drahé jídlo. 

Po tolika skleničkách vytříbeného šampaňského Moët & Chandon, jehož 0,75l lahvička stojí přes tisíc korun, není divu, když se celebrity trochu odvážou, nebo naopak usnou. Na zahajovacím večírku v pátek se všechna důležitá jména setkala a sledovala půlnoční ohňostroj. Pro některé to byla pravá chvíle na skvělou selfie, pro jiné ohromná nuda.

V neděli se na Playboy párty zase objevila slavná pornoherečka Lady Dee, která si v opojení becherovky se sodou našla novou růžovou milenku do dalšího připravovaného filmu. S Dominikou Myslivcovou si vyměnily tekutiny a pařilo se dál. Ty a další zajímavé momenty z posledních několika dnů najdete v naší galerii.

Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů