Šíp.deník.cz

Laďka Něrgešová: Z Farmáře jí hrozí kolaps

Moderátorka si porpí na zdravý životní styl, s čímž se natáčení Farmáře nesrovnává.
Moderátorka si porpí na zdravý životní styl, s čímž se natáčení Farmáře nesrovnává.
Zdroj: TV Prima Family
Sdílej článek:

Třetí řada reality show Farmář hledá ženu pomalu dobíhá do konce. Co to obnáší pro už tak hubenou moderátorku? „Farmář znamená mimo jiné i permanentní stravování po benzinkách, a to se po pár měsících fakt zají," prozradila nám opatrně Laďka.

A co o Farmáři ještě Laďka řekla? „Něco mám ráda při natáčení, na něco se raději dívám v televizi. Ale nejraději mám, když už máme vše natočené," přiznala moderátorka.

Laďka je v poslední době hodně štíhlá, ale nebylo to tak vždycky, dokonce dvakrát v životě se jí přihodilo, že dostala rozkaz: Zhubni! „Od Filipa Renče před natáčením Románu pro ženy. Na jeho obhajobu musím říct, že jsem předtím byla na dovolené na Krétě, kde jsem přibrala sedm kilo. Dostala jsem na zhubnutí dva měsíce a obden mi volala produkce, jak na tom jsem. Podruhé v životě mě přemlouval můj gynekolog, když jsem v půlce těhotenství vážila to, co jsem měla mít na konci. Bylo mi ale tak špatně, že jsem se nedokázala vzdát věnečků a nutelly. Celkem jsem přibrala 27 kilo, kterých jsem se začala zbavovat rok a půl po porodu," svěřila se před časem.

A dodala i, jak si postavu udržuje. „Pár diet jsem vyzkoušela, ale vždycky to skončilo jojo efektem. V poslední době dodržuji určitá pravidla, díky kterým jsem zhubla a já ani moje tělo nestrádá. Jedním z nich je, že naposledy jím kolem páté odpoledne, což vede k tomu, že mi k dobití energie stačí šest hodin spánku, protože se tělo nemusí v noci zabývat trávením jídla. Dřív, když jsem se večer najedla, bylo mi jen zbytečně špatně. A protože nechci zbytečně zatěžovat organismus, mám kategorii potravin, které si dopřávám jen dvakrát do měsíce. Omezila jsem čerstvé pečivo, místo něj si dávám knäckebroty a kukuřičný chléb. Pak jsou to výrobky z pšenice, třeba těstoviny už jím jen ze špaldové mouky, kterou tělo bez problémů zpracuje. Místo řepného cukru kupuji věci doslazované fruktózou. Hodně šetřím škrobem, mlékem a z masa si dávám jen drůbeží a ryby," prozradila moderátorka.

Jak se ale s tímto zdravým životním stylem snáší bagety narychlo někde u benzínky, to je otázka… Udrží si Laďka postavu i zdraví, anebo jí Farmář pošle do špitálu?

.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů