Šíp.deník.cz

Landovský a Abrhám: Přátelství skončilo urážkami, co se stalo?

5 fotografií 5
Josef Abrhám a Pavel Landovský
Josef Abrhám a Pavel Landovský
Zdroj: Šíp/denik.cz
Josef Abrhám Josef Abrhám Josef Abrhám Pavel Landovský
Sdílej článek:

Dlouhá léta patřili k velkým přátelům, ale to se před časem změnilo. Josef Abrhám, který je proslulý svou dobrotou k lidem, jezdil pomáhat svému nemocnému kamarádovi Pavlu Landovskému a dobře to nedopadlo…

"Byl to dobrý kolega, mimořádná osobnost," řekl před časem o svém bývalém kolegovi z Činoherního klubu, teď jsou jejich vztahy ale horší. Nemocný Landovský prodělal mozkovou příhodu, život mu komplikuje cukrovka, pohybově na tom není také dobře. K tomu se přidaly deprese. A kdo ho zná, ví, že Pavel je horká krev a pro sprosté slůvko nejde daleko. Podle dostupných informací se o tom přesvědčil i Abrhám, který za nemocným hercem na jeho chatu v Kytíně občas přijel, aby mu svou přítomností udělal radost.

"Několikrát za ním pan Abrhám byl, vždycky se mu snažil pomoct v pohybu, vzít na malou procházku, se zlou se potázal," nechala se slyšet Landovského sestra a pečovatelka Helena s tím, že bratr rád druhé sekýruje, a to Josef Abrhám dlouho nevydržel. Těžko říct, jestli ještě někdy za "Lanďákem" přijede, ale je jasné, že si ho chce pamatovat jako skvělého parťáka. (rp)

Přidejte si nás na Facebooku a buďte s námi stále on-line: Facebook/sipplus

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů