Šíp.deník.cz

Lásku ničí nedůvěra! Téměř vyléčený Gott se BOJÍ, aby nezůstal v bídě!

10 fotografií 10
Co chystá Ivana Gottová?
Co chystá Ivana Gottová?
Zdroj: Tilen Vajt
Karel Gott bojuje s vážnou nemocí. Karel Gott po vyhlášení Českého slavíka 2015 Nemocný Karel Gott na vyhlášení Českého slavíka Karel Gott v nemocnici
Sdílej článek:

Jak se sluší a patří na vážně nemocného člověka, Karel Gott (76) se při boji s rakovinou věnuje i možné pozůstalosti. A logicky majetek přepisuje na svou manželku Ivanu. Jenže podle všeho jí tak úplně nevěří…

Gott sice na manželku přepsal milovanou vilu na Bertramce, jejíž hodnota se odhaduje na 50 milionů korun, ale zároveň se pojistil proti tomu, aby ho Ivana nemohla vyhodit na ulici, kdyby se situace mezi nimi změnila. Podle toho také darovací smlouvu formuloval.

„Smluvní strany jsou si vědomy, že upadne-li dárce po darování do takové nouze, že nemá ani nutnou výživu, může dar odvolat a požadovat po obdarovaném, aby mu dar vydal zpět, nebo zaplatil jeho obvyklou cenu," zjistil Blesk.

Podobné dodatky přitom podle oslovených expertů nejsou příliš běžné. Gott také do smlouvy zanesl podmínku, že si může vilu vzít zpět, pokud Ivana "poruší dobré mravy". "Trochu to působí, jako by chtěl mít něco v ruce, kdyby ho Ivana chtěla poslat k vodě," myslí si Gottův známý.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů