Šíp.deník.cz

Zpěvák Janek Ledecký EXKLUZIVNĚ pro Šíp: Jak vypadají Vánoce ve slavné rodině?

Zpěvák Janek Ledecký má před Vánoci nejvíce natřískaný diář, ale i tak se na ten chaos opravdu těší. Na Šíp si před velkým turné udělal čas, aby nás provedl jeho soukromím, které si jinak bedlivě střeží. Co všechno na sebe zpěvak v živém vysílání prozradil?

1 / 10
Úspěšný zpěvák má i ohromně úspěšnou dceru Ester.

Se slavným zpěvákem se Šíp sešel chvíli před tím, než měl vystoupit na prknech, co znamenají svět, v divadle Hybernia. Hraje ve svém muzikálu Iago hlavní roli a nemůže si vynachválit, že si konečně zahrál i pořádného podrazáka.

Zpěvák nás vzal na střechu zmiňovaného divadla, kde je neuvěřitelný výhled na celou Prahu. I když už byla velká zima, pro rozhovor to bylo přímo jako dělané. Zde se při kochání na velkoměsto umělec uvolnil a začal nám vyprávět i o své rodině.

Zpěvák si rodiny moc neužije

Rádi spolu tráví čas.Zdroj: Profimedia.cz

„Mě teď čeká vánoční turné, 25 koncertů do Štědrého dne, takže se doma moc neukážu, ale o to víc se těším, až bude poslední koncert v Plzni a já se vrátím domů, kde si budu užívat ty pravé Vánoce. Dokonce přijede i Ester z nějakých svých závodů,“ rozpovídal se Janek Ledecký pro Šíp.

Potrpí si vůbec rodina Janka Ledeckého na tradiční zvyky? Nebo to jen tak spolu stráví a jsou rádi, že jednou za rok jsou všichni pohromadě? Mnoho lidí si myslí, že slavná rodina je spíše taková rozlétaná a i přes svátky makají na svých kariérách, ale takoví našeptávači se mýlí.

I Ester přijede za rodiči

Mají spolu velmi blízký vztah.Zdroj: Profimedia.cz

„Představte si, máme stromeček, který ozdobíme koulemi. A teď vás hodně překvapíme, dokonce máme i cukroví. Já s tím tedy nepomáhám, spíše jsem jako malý ochutnával, ale pečení nechávám na manželce. Přeci jen pojedu ty koncerty,“ smál se Janek.

Ten si také potrpí na klasické vánoční večeři, i když k tomu má už roky velké výhrady. Takže si s rodinou radši ten jídelníček upravili po svém, aby se u nich náhodou nestala nějaká příhoda, která by jim společný čas zkazila.

Věří na Ježíška

Zdroj: Profimedia

„Děláme kapra, ale vlastně ho nikdo nejí. Upečeme pár kousků, které se tam pak jen tak válí. Chceme být tradiční, ale málokdo si uvědomuje, jak je taková ryba nebezpečná. Je to vlastně nevyzpytatelná zbraň. Kapři se i po smrti lidem mstí. Tolik kostí žádná jiná ryba nemá,“ řekl humorem sobě vlastním.

A co teda jedí? „Naštěstí je spousty ryb, které si můžete dát, takže u nás to většinou vyhrává losos nebo treska. A pak čekáme na Ježíška, všichni totiž věříme stále na Ježíška a díky tomu nemusíme ani řešit dárky. Protože nám je přeci přinese on,“ dodal se smíchem Janek.

Zpěvák bude hlavně rád, že budou aspoň na chvíli všichni společně. To se moc často nestává, proto je to pro něj ten největší dárek.

Janek je stále elegantní muž ve skvělé kondici.Zdroj: Profimedia

Chcete vidět celý rozhovor s Jankem Ledeckým? Pusťte si toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů