Šíp.deník.cz

Legendární Krokodýl Dundee: Na stará kolena bez peněz?

Australský rodák nemá v posledních dnech moc důvodů k radosti
Australský rodák nemá v posledních dnech moc důvodů k radosti
Zdroj: Profimedia
Sdílej článek:

Australský rodák Paul Hogan (73) čelí obrovskému problému. Na tajných kontech ve Švýcarsku ukrýval 34 milionů dolarů. Teď se k nim nemůže dostat a viní svého bývalého finančního poradce z krádeže. Ten ale vrací úder: prý dělá jen to, co po něm chce australská vláda, která viní herce z krácení daní.

usí být rudý vzteky, jako by strávil žhavé poledne pod drsným australským sluncem. Herec Paul Hogan se pomalu smiřuje s tím, že přijde o 34 milionů dolarů, které chtěl ukrýt před daňovými úřady v Austrálii.

Hogan založil v roce 1994 společnost, jež měla krýt jeho příjmy. A proto už má skoro dvacet let konto u banky Conner Bank. Jeho problém ale je, že se k penězům nemůže dostat. Herec minulý týden vzbudil pozdvižení, když tvrdil, že mu peníze ukradl správce jeho majetku Philips Egglishaw. Ten však nyní promluvil a tvrdí, že vše je jinak.„Není žádným tajemstvím, že se staráme o majetek hned několika Australanů,"řekl Egglishaw.„Naše firma se řídí zákony. Ale musím razantně vyvrátit slova pana Hogana jako lživá,"dodal.

Američtí advokáti známého herce dostali povel získat peníze jakýmkoli způsobem. Ani to možná ale nebude stačit, protože Egglishaw konzultuje všechny své kroky s australskou justicí.„Jen se striktně držíme rad ohledně majetku našich australských klientů, aby neunikali daňovému výměru své země,"uvedl poradce s tím, že Hogana vyšetřují kvůli podvodům na daních. Proto se nemůže nedostupnosti peněz divit. Podle všeho bude herec muset plánovat svou budoucnost jen s tím, co teď má…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů