Šíp.deník.cz

Lejla Abbasová a Michael Kocáb: Mají ti dva ještě vůbec ŠANCI?

Lejla Abbasová a Michael Kocáb
Lejla Abbasová a Michael Kocáb
Zdroj: Profimedia
Sdílej článek:

Je rozchod Lejly Abbasové (35) a Michaela Kocába (61) skutečně definitivní? Bývalí partneři se teď vídají denně a v kuloárech se začíná šeptat o tom, že bez sebe ti dva stejně dlouho nevydrží.

Michael Kocáb se dal s Lejlou Abbasovou dohromady i přesto, že tím proti sobě poštval celou svoji rodinu. Jeho dcera Natálie s ním dokonce dlouhý čas nemluvila a o své nové maceše se vyjadřovala hanlivě. A i když to zezačátku vypadalo jen na pouhý flirt, milenci se i díky společným zájmům stali skutečnými partnery a dokonce spolu počali dítě.

Narození syna Davida (4) ale bylo možná začátkem konce velké lásky. Oba partneři totiž zjistili, že mají naprosto odlišný přístup k výchově. Zatímco Lejla volila menší dozor, hudebník chtěl svému synovi například koupit helmičku, aby si nenatloukl. A takové drobné roztržky pár nejspíš řešil skoro každý den. I přesto se ale snažili svůj vztah udržet a ještě loni Lejla tvrdila, že chce se svým přítelem určitě další dítě.

Jenže neuplynul ani rok a pár šokoval svým rozchodem. Ani jeden z partnerů nechtěl příliš mluvit o tom, co za ním stálo, ale dušovali se, že za ním není nikdo třetí. Teprve před několika měsíci moderátorka promluvila o tom, proč jejich láska skončila. „Nerada bych sklouzla ke klišé a zároveň bych nechtěla prozrazovat detaily. Ukázalo se, že naše světy, nebo naše povahy nejsou kompatibilní," řekla s tím, že Michael vídá syna jeden den v týdnu.

V současné době je ale znovu všechno jinak. Z jednoho dne v týdnu je najednou každý den a je více než pravděpodobné, že se bývalí partneři tak často nescházejí jen kvůli dítěti. „Jsem moc ráda, že se nám povedlo nastavit vztahy takové, jaké máme. Musím uznat, že z Michala je mnohem lepší táta po rozchodu. Vídají se s Davídkem denně a opravdu se mu věnuje. Mám pocit, že si otcovství začal skutečně užívat," říká moderátorka, která jako by v poslední době znovu ožila.

A podle člověka z okolí páru není vyloučeno, že by mezi Lejlou a Michaelem mohlo časem vzniknut znovu něco víc než jen přátelství. „Oni vědí, jak moc rozdílní jsou, ale zároveň je jim spolu pořád dobře. Lejla vidí, že se Michael změnil a dobře ví, že se snažil hlavně kvůli ní. Asi už spolu nebudu nikdy žít, ale pokud jeden z nich nepotká v dohledné době jiného člověka a nezamiluje se, pořád to mezi nimi bude jiskřit. A kdo ví, co z tak blízkého přátelství může vzejít," řekl známý expartnerů Šípu.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů