Šíp.deník.cz

GALERIE: Spočítáte je? Všechny přítelkyně Leonarda DiCapria na jednom místě!

33 fotografií 33
Přítelkyně Leonarda DiCapria
Přítelkyně Leonarda DiCapria
Zdroj: profimedia
Leonardo DiCaprio Amber Valetta Anne Vyalitsyna Ashley Roberts
Sdílej článek:

Věčný starý mládenec Leonardo DiCaprio odmítá randit se ženami staršími 25 let. V hledáčku má především bloňdaté modelky, herečky, občas to rád zkusí s obyčejnou dívkou ze dvora. Od filmu Titanic, který DiCapria proslavil, nastřádal do své soukromé sbírky přes 30 nádherných krásek. Jaké je ale konečné číslo?

Herec z filmu Nespoutaný Django se na veřejnosti rád pochlubí novou dívčinou, jež nápadně připomíná figurínu za vitrínou módního domu. Jeho prvním úlovkem byla modelka Bridget Hall, následovala například herečka Blake Lively, tmavovlasá divoška Demi Moore nebo česká topmodelka Eva Herzigová.

Nejdelší vztah měl DiCaprio se supermodelkou Gisele Bündchen. Táhli to spolu od roku 2000 až do 2005, než si Gisele uvědomila, že je Leonardo ztracený případ. Modelka během vztahu s hollywoodským casanovou začala pít a kouřit, což se s její kariérou jaksi neslučovalo.

Nyní randí s (překvapivě další) modelkou Camilou Morrone. Leo se měl už seznámit s jejími rodiči, což obvykle nedělá. Přátelé se domnívají, že se schyluje k něčemu velkému: ,,Jsou do sebe opravdu zamilovaní, pro Lea by to mohla být konečně ta pravá."

Zahrajeme si takovou malou hru: Zkuste tipnout, kolik se v naší galerii objevilo Leových přítelkyň. Pro vítěze správného tipu je připravena lákavá hlavní cena - dobrý pocit a zkušenost do života!

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů