Šíp.deník.cz

Lindsay Lohan se chce zbavit nálepky alkoholičky: NEJSEM PAŘMENKA, vykřikuje!

Kdo by neslyšel o této rudovlasé divě, kterou si stále pamatujeme z filmu Past na rodiče, kde jsme měli za to, že má opravdu identické dvojče. Hvězda filmu Protivné sprosté holky a nyní pár sex tape a uniklých nahých fotek bývala pořádná divoška. Ty časy jsou podle Lindsay už dávno pryč a do světa vysílá zprávu: Berte mě, sakra, vážně!

2 / 22
Lindsay Lohan

Široké veřejnosti se poprvé ukázala v legendární komedii Past na rodiče, kdy si Lindsay střihla dvojroli sebe a své sestry, a nechala nás na vážkách, zda hrála obě role ona, nebo má fakt identickou sestru.

Lindsay LohanZdroj: Profimedia

Tím se její kariéra vlastně rozjela. Najednou ji kdekdo zval do reklamních kampaní, seriálových a filmových rolí. V tak mladém věku celý svět čekal, že z Lindsay vyroste krásná a nadějná herečka, o které budeme slýchat jenom v dobrém.

To bychom ovšem nesměli být v Los Angeles, kde se z většiny hollywoodských hvězd stanou závisláci na drogách. Lindsay se bohužel nestala výjimkou.

Lindsay LohanZdroj: Šíp

I po takových filmech jako Mezi námi děvčaty, kde si vyměnila tělo se svou hereckou matkou Jamie Lee Curtis, a Protivnými sprostými holkami, ze kterého je dodnes kult a meme, to Lindsay stejně táhlo k životu poblité trosky na klubových záchodech.

Dokonce vydala i dvě alba, první s názvem Speak (Mluv) se vyšplhalo na čtvrté místo v americkém žebříčku Billboard a získalo několik ocenění. Tak či tak, Lindsay se postupně vzdalovala od své kariéry a tíhla k lahvi dobré vodky.

Lindsay LohanZdroj: Šíp

Lindsay se skamarádila s několika nechvalně známými celebritami, například Paris Hilton, vyhlášenou holkou od vedlejšího stolu, nebo Tarou Reid, další herečkou, které chutnal alkohol a drogy více než cokoliv jiného.

Roku 2007 se u ní silně projevil démon zvaný alkohol, když ji zatkli za řízení v opilosti.

Lindsay LohanZdroj: winto

Soud ji místo do vězení poslal na první odvykací kůru v Malibu, kde se léčilo mnoho slavných osobností, například Marilyn Manson nebo její BFF Tara Reid. 

Po léčení se zkusila znovu vrátit k filmu a hrála v několika podprůměrných projektech, které z ní ale neudělali hvězdu, jež se znovu pokusila stát. A tak zas sáhla po lahvi a bílému prášku.

Lindsay LohanZdroj: winto

Na odvykačku se vrátilla ještě dvakrát, ale zřejmě to nepomohlo. Lindsay se navíc skamarádila i s králem kokainových večírků, Charlie Sheenem, který ji zasvětil do dalších drog a Lindsay prostě neumí říct ne.

Asi největší průšvih, kterého se pihovatá herečka dopustila, byla krádež luxusního náhrdelníku, za kterou si odseděla 120 dní ve vězení. Lindsay jste mohli vidět na nespočeti fotkách v oranžovém mundúru. Ladil jí alespoň k vlasům.

Lindsay LohanZdroj: winto

Vězení jí vštípilo trochu rozumu do hlavy a Lindsay konečně přestala s životem, který vedla. Začala zase hrát, objevovala se v reklamách, dokonce si střihla roli v divadle.

Lindsay se rozhodla odstěhovat do exotického a luxusního Dubaje, kde žije v ústraní. Neubránila se však pověsti, která ji po tolika letech stále pronásleduje. Drby neutichly, její jméno je stále spojováno s alkoholem, drogami a nočním životem.

Lindsay LohanZdroj: Profimedia.cz

Pěkně ji začalo štvát, že se její jméno stalo synonymem párty holky a rozhodla se ozvat. ,,Co to vůbec znamená? Je mi hrozně nepříjemně, kdykoliv slyším slovo párty,“ vztekala se Lindsay časopisu Emirates Woman.

,,Lidi pořád žijou v minulosti, pořád žijou těmi příběhy z mého života v LA a já to fakt nesnáším. Jsou to všechno lži.“

Lindsay LohanZdroj: winto

Teda nevíme, jestli se fotografie opilé Lindsay v autě spolu s Britney Spears a Paris Hilton dají považovat za lež, stejně jako všechny ty příběhy, které si našly svou cestu do médií.

Časopisu Emirates Women také prozradila, že ačkoliv už do klubů vůbec nechodí, rozhodla si vlastní klub otevřít. Jmenuje se Lohan Nightclub a najdete ho v Řecku.

Lindsay LohanZdroj: archiv

,,Říkala jsem si, co o mně lidi vždycky mylně interpretovali? Jasně, že pořád chodím do klubů. Tak jsem si jeden otevřela. A teď do klubů vůbec nechodím!“

I přesto, že žije Lindsay velmi soukromý život v Dubaji, nevyhne se drbům, které o ní ostatní šíří. Nedávno někde četla, že se v Dubaji provdala.

Lindsay LohanZdroj: Šíp

,,Lidé si o mně nepřestávají vymýšlet lži. Nedávno mi přišel e-mail z Ameriky, že jsem si prý někoho vzala. Tak jsem si říkala téda, a kdo je ten šťaslivec?“ prozradila se smíchem.

Na jednu stranu doufáme, že Lindsay konečně našla klid na duši, když se odstěhovala na opačný kraj světa a žije si svůj život. Na druhou stranu nám určitě budou chybět peprné příběhy a skandály ze života opilé herečky, které pokaždé bouraly bulvární titulky!

Lindsay LohanZdroj: winto

Lindsay je šikovná zpěvačka. Tuhle píseň napsala o svém odloučeném otci:

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů