Šíp.deník.cz

Lucie Borhyová se chová jako PUBERŤAČKA! Proč si z lidí dělá takovou SRANDU?

Známá moderátorka Lucie Borhyová vypadá, že je nevinnost sama. Ale občas dokáže mít pěkně za ušima. Hraje si s lidmi jako s loutkami a ti to teď špatně vydýchávají. Co tak rozčílilo fanoušky, že se začínají ke krásné blondýnce otáčet zády?

2 / 22
Láska k mladšímu muži z Lucky udělala sexbombu.

Láska k mladšímu muži z Lucky udělala sexbombu.Zdroj: Profimedia.cz/Instagram

Před dvaceti lety nachytali slavnou moderátorku v pořadu Ptákoviny. Dodnes je ta scénka vážně vtipná. Posuďte sami:

Zdroj: Youtube

Lucie se svatby nakonec nedočkala.Zdroj: Profimedia.cz

Skoro každý večer se na vás usmívá z televizní obrazovky. Některé rodiny už dokonce Lucii Borhyovou i „adoptovali“ a berou ji jako součást své rodiny. Umí pobavit, usmát se tak upřímně, až vás zahřeje u srdce, stejně dokáže přečíst tragickou zprávu.

Rafinovanost a ženskost jsou Luciina druhá jména. Zdroj: Profimedia

Lidi sexy blondýnku doslova žerou. Ženy ji závidí krásu, vnady a úspěch, muži by rádi takovou sexbombu měli doma. Dalo by se říci, že je moderátorka jednou z nejoblíbenějších celebrit v českém showbyznysu.

Lucie se stále usmívá. Zdroj: Profimedia

Když má u lidí takový úspěch, tak je právě s podivem, proč si s nimi hraje na „kočku a myš“. Proč lidem nepřizná pravdu a hraje si s nimi na schovávanou? Spousta lidí k ní má naprostou důvěru, ale Lucie si ze všech jen utahuje!

Ačkoli jí šaty sluší mnohem více, ráda se cítí pohodlně. Zdroj: Profimedia

Co tím máme na mysli? Netýká se to práce, ale jejího soukromí.  Samozřejmě má nárok na to mít před lidmi určitá tajemství, ale všechno má své meze. Její zatajování nového milence už fanouškům přijde spíš jako špatná sranda a dělání z nich voly.

Lucie je hlavní tváří TV Nova. Zdroj: Profimedia

„Proč už nám ho neukážete a nepřiznáte, kdo vás dělá šťastnou?“ píší Lucii pod fotky fanoušci, kteří už se nemohou koukat na to, jak se chová jako puberťačka. Neustále jezdí s někým na výlety, na večeře, nechává se u toho fotit, ale nikdy ne s tím, s kým tam je.

Lucie velmi ráda nakupuje.Zdroj: Profimedia

Na začátku to bylo pochopitelné. Chtěla si tu zamilovanost užívat jen ve svém soukromí, nic nepokazit, chránit ten zárodek lásky jako malé poupátko. Ale po takové době, kdy se schází s mladším milencem Michalem Smečkou, tak už všem přijde minimálně úsměvné, jak pořád zatlouká.

S Michalem se už ukázali ve společnosti.Zdroj: Profimedia.cz 

Vždyť není v tomto světě reflektorů první rok. Každému dojde, když si vyjede někam za romantikou a nechá se tam ještě fotit, že někdo musí být za tím fotoaparátem a podle všech předpokladů je to mladík, jehož svodům podlehla.

Lucka má neskutečnou postavu.Zdroj: Instagram

Očividně šťastná Borhyová rozdávala úsměvy do všech stran.Zdroj: Profimedia

Bojí se snad, že by něco zakřikla jako s Michalem Hrdličkou, který ji nakonec před svatbou opustil? Nebo chrání své dvě děti? Ať je to, jak je to, tak fanoušci už mají té Lucčiny hry plné zuby a čekají, kdy konečně vyjde s pravdou ven a nebude hrát tyto dětinské hry.

Lucka po boku maminky a nevlastního otce.Zdroj: Profimedia

Jediného mužského, kterého má Lucka Borhyová ráda, je kolega Ray Koranteng. Zdroj: Facebook.com

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů