Šíp.deník.cz

Lucie Borhyová se zase začala USMÍVAT! Co se v jejím životě změnilo?

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová
Zdroj: Tilen Vajt
Sdílej článek:

Lucie Borhyová (37) je na tom po rozchodu s Michalem Hrdličkou (27) konečně lépe. Po období smutku si znovu začíná užívat života a zapomíná na bolest, kterou jí poslední partner způsobil. Žádný milenec ale za jejím štěstím nestojí.

Moderátorka nedávno od života dostala další tvrdou ránu v podobě rozchodu se sporťákem a otcem své dcery Lindy Michalem Hrdličkou. Obtížnou situaci, kterou si lidé většinou přejí projít v co největším soukromí, musela prožívat společně s celým národem. A v tu chvíli se na scéně objevil Jakub Vágner.

„Nejen že jí pomáhal zařizovat různé věci, ale ještě se projevil jako pravý přítel, když se klidně nechal označit za Lucčina partnera. Oba věděli, že díky němu se nemusí bát dalšího šťourání do svého soukromí a hledání jiných potenciálních milenců," řekl Šípu přítel moderátorky.

Ta si v období, kdy se mluvilo o vztahu s Vágnerem, mohla v klidu léčit své zlomené srdce a rybář byl pro ni skutečně pravým lékem. Postel v jejich vztahu ale nehrála žádnou roli. „Jsme dlouholetí přátelé. Bohužel mě asi budou teď všichni spojovat s kaž­dým mužem, se kterým se objevím, ať už pracovně či soukromě," řekla teď moderátorka, která se v životě kromě rybáře vždy může spolehnout i na svého kolegu Reye Korantenga. Vedle něj jí přitom spekulace o případném vztahu nehrozí. „Pokud musím vyrazit na společenskou událost, jdu většinou s Reyem. Je parťák už dlouhých sedmnáct let, tak vím, že mám člověka, o kterého se můžu opřít."

Milence prý ale naopak v současné době ve svém životě nepotřebuje. „Snad každý si myslel, že se hned po rozchodu oklepe a spadne do dalšího vztahu. Je to ale přesně naopak. Vždyť jak dlouho jí trvalo, než se odvážila někoho znovu milovat po rozchodu s Nikem. Jako dvojnásobná svobodná matka si ani jen tak nějaký románek nemůže dovolit," řekl Šípu člověk z moderátorčina okolí. A v takovém duchu teď mluví i sama Lucie.

„Je pravda, že víc času nemám. Upřímně řečeno, jsem na všechno sama a je to docela náročné. Starost o syna Lucase a dceru Lindu, škola, vaření, domácnost, moje práce, nákupy. Všechno je to na mně, takže čas na sebe nemám žádný," řekla idnes.cz moderátorka, která si prý ale současný hektický život začala užívat. A zřejmě bude trvat ještě hodně dlouho, než si do svého srdce a do své rodiny pustí dalšího muže. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů