Šíp.deník.cz

Září štěstím: Gottova dcera Lucie na premiéru vyrazila s dětmi a novým partnerem

4 fotografií 4
Na premiéru filmu Karel dorazila i se svými dvěma syny.
Na premiéru filmu Karel dorazila i se svými dvěma syny.
Zdroj: Profimedia
Lucie Kovaříková ukázala partnera Lukáše. Všichni vypadali společně velmi šťastně. Dcery po dlouhé době ukázala i Ivana Gottová.
Sdílej článek:

Na premiéře snímku Karel nechyběla nejen Ivana Gottová s dcerami Charlotte a Nelly, ale také Mistrova dcera Lucie. Ta se v loňském roce rozvedla s otcem svých dvou synů Janem Kovaříkem. Už během rozvodu randila s o pět let mladším partnerem Lukášem a jak se zdá, jejich láska nadále roste. Nyní se Lucie bok po boku s Lukášem ukázala na premiéře snímku o jejím otci s názvem Karel a vypadá to, že je vedle něj neuvěřitelně šťastná. 

Na slavnostní premiéru snímku Karel, který popisuje nejdůležitější okamžiky života Karla Gotta a také poslední měsíce jeho života, dorazila spousta známých tváří, mezi kterými pochopitelně nechyběli ani příbuzní Mistra. Kromě vdovy Ivany a jeho nejmladších dcer Charlotte a Nelly si společenskou událost nenechala ujít ani jeho dcera Lucie. Ta na premiéru vyrazila se svými dvěma syny Janem a Vojtou a také s partnerem Lukášem. S tím se podle Blesku seznámila v loňském roce – ještě v době, kdy byla vdaná za Jana Kovaříka – na internetové seznamce. Následoval klidný rozvod a nové lásce tak nestálo nic v cestě. 

Úsměvy na všechny strany

Lucie vedle Lukáše doslova zářila a bylo znát, že je po jeho boku velmi šťastná. A i z výrazů jejích synů šlo vyčíst, že si s maminčiným novým partnerem dobře rozumí. Lucie a Jan se rozvedli v loňském roce a právě kvůli dětem se snažili vše zachovat v co největším poklidu. „Naše manželství jsme ukončili dohodou. Domluvili jsme se na všem, co se týká výchovy dětí a péče o ně,” nechal se tenkrát slyšet Jan. 

Premiéra snímku byla vůbec první společenskou událostí, na které se Lucie s partnerem Lukášem objevila. Vzhledem ke stále probíhající pandemii koronaviru a faktu, že bylo v některých měsících konání jakýchkoliv veřejných akcí nemožné, se není čemu divit. 

Dominika chyběla

Jedinou z dcer Karla Gotta, která na premiéře chyběla, byla Dominika Gottová. „I kdybych byla na premiéru pozvaná, nepřišla bych, jelikož jsem byla při natáčení filmu podvedena a bez mého vědomí jsem byla snímána během mého posledního setkání s otcem v létě roku 2019,” uvedla Dominika pro Expres. Za její nepřítomností ovšem stály i různé spory s Ivanou Gottovou. 

A jak bylo znát z výpovědi Lucie, ani ona o setkání se svou starší sestrou nestojí. „S Ivanou skvěle vycházíme, voláme si a víme o všem, co děláme. Nemám zájem se s Dominikou stýkat, když vidím, co předvádí,” řekla rázně Blesku. Dominika zkrátka není mezi Gottovými vítaná. 

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů