Šíp.deník.cz

Lucie Vondráčková už není singl: Užívám si stav zamilovanosti, křičí do světa

5 fotografií 5
Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková
Zdroj: Profimedia
Lucie Vondráčková už není sama Totožnost nového partnera si zatím nechává pro sebe Lucie Vondráčková byla po rozvodu několik let sama Vztah s Petrem Vojnarem neměl dlouhého trvání
Sdílej článek:

Lucie Vondráčková po rozvodu s Tomášem Plekancem byla dlouhá léta bez partnera. Minulý rok sice zpěvačka randila s moderátorem Petrem Vojnarem, jejich románek ovšem neměl dlouhého trvání. Nyní se ale konečně na hvězdu usmálo štěstí, v jejím životě je nový muž a Vondráčková si vztah nemůže vynachválit.

Lucie Vondráčková nesla rozvod s otcem svých dvou dětí Tomášem Plekancem velice těžce a dlouhé roky pak nechtěla k sobě do života pustit žádného muže. Zatímco Tomáš Plekanec si krátce po rozchodu našel novou partnerku, tenistku Lucii Šafářovou, kterou si už stačil vzít za manželku a vychovávají spolu syna a dceru, zpěvačka první oficiální vztah přiznala teprve loni.

Vondráčková se tehdy při natáčení videoklipu sblížila s moderátorem Petrem Vojnarem. Jejich románek byl ale od začátku plný otázek a nakonec se dvojice po pár měsících v tichosti rozešla. To vše je dnes minulost a po letech samoty je dvojnásobná maminka konečně po uši zamilovaná.

Nejhezčí období

"Užívám si stav zamilovanosti, je to to nejhezčí období. Jsme tak nějak všichni spokojení a šťastní," svěřila se Lucie Vondráčková Blesku. "Já se červenám, když o tom mluvím, už dost," dodala zamilovaná hvězda, která si zatím totožnost svého Pana Božského nechává pro sebe, časem se ale  partnerem hodlá pochlubit ve společnosti.

"Už jsem toho o svém soukromí řekla dost, ale třeba brzy přijde chvíle, kdy se to dozvíte," uzavřela Vondráčková. Nezbývá než Lucii popřát mnoho štěstí a těšit se na odhalení tajemného muže, který jí konečně vykouzlil úsměv na rtech.

Lucie Vondráčková už není sama

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů