Šíp.deník.cz

Macaulay Culkin se stále dívá na SÁM DOMA: Prý to VZRUŠUJE PŘÍTELKYNĚ!

Na Kevina McCallistera z vánoční komedie Sám doma patrně nikdo nikdy nezapomene. Především ne jeho představitel Macaulay Culkin. Role, díky níž prozrazil jako herec, bohužel i role, kterou už si nikdy neodpáře. Ať už bude hrát kdekoliv, všichni diváci ho navždy budou vidět jako toho malého kluka, jenž se nechal ve vlastním domě polapit dvojicí tupých zlodějů. 

1 / 13
Macaulay Culkin ze Sám doma

Macaulay Culkin vypadá od své debutující role zhruba stejně, jen vyrostl o tři metry a začal se roztékat. V průběhu několika let bral drogy, takže jeho look byl stonásobně horší, něco mezi trempem na perníku a krtčím mužem, který je zároveň vaším domovníkem. Pár let zpátky se Caulkin probral z deliria rozmazaných tvarů a barev snaží se vrátit do pomyslného žebříčku herců, jejichž kariéra skončila před lety, ale stejně se bezvýsledně tlačí do showbusinessu, který je dávno odepsal.

Kevin ze Sám doma, Sám doma: Ztracen v New Yorku a Sám doma a bohatý se nám všem zapsal do povědomí jako symbol Vánoc, bez něhož si začátek svátečního období nedokážeme představit. Spoustu herců se nerado dívá na svoje herecké výkony ve filmech, Culkin se ale přiznal, že se na sérii filmů Sám doma kouká rád. Vzrušuje to totiž holky, se kterými chodí!

Sám doma a odepsaným hercem

Macaulay CulkinZdroj: Profimedia.cz

Návrat Macaulay Culkina do světa showbusinessu přijali fanoušci velmi vlažně. Pochybná osobnost této bývalé dětské hvězdičky je stále spojena s jeho drogovým obdobím, a přestože je řadu let čistý (to alespoň tvrdí, oči podlité krví už ale nemá), nikdo si ho už nedokáže představit ve filmové branži.

Fanoušci ho mohli vidět v několika amatérských počinech, žádná sláva to nebyla. Culkin také namlouval několik animovaných postav, což se bere jako hraní, a to je vlastně všechno. Objevil se také v různých nočních show, kde mluvil o svém životě před Kevinem, po Kevinovi a před drogami a po drogách.

Sám doma 2: Návod jak být cool a in

Macaulay CulkinZdroj: Profimedia.cz

Culkin se ale začal snažit, vytvořil si vlastní podcast s názvem Bunny Ears, kde mluví o všem, co ho napadne. Na svém lifestylovém blogu píše o tom, co je zrovna trendy a co ne, radí ostatním jak žít a jak nežít, což je vskutku zavádějící, protože…no, podíval se na sebe? Viděl se vůbec? Pamatuje si, že se zrhuba deset let plahočil kanály?

Každopádně, Culkin je alespoň v jedné části svého života úspěšný - o holky nemá nouzi. Jak je to možné, ptáte se? Viděl se vůbec, ptáte se? K ulovení holky někdy není pěkný vzhled třeba. Stačí společenský status, pár milionů na účtě a VIP vstup do každého klubu v LA.

Sám doma a Macaulay kouká na Sám doma

Americký herec Macaulay Culkin.Zdroj: Profimedia.cz

Jeho nejnovější známostí je Brenda Song, bývalá Disney hvězdička. Je zvláštní, že zrovna ona tíhne ke Culkinovi, sama totiž nepostrádá společenský status a peníze. Možná je to láska. Možná je to opravdové spojení. Při nedávné návštěvě noční show Jimmyho Fallona se rozpovídal o tom, jak zvláštní je pro něj tohle předvánoční období a jak každá holka, se kterou randil, toužila po jedné jediné věci.

,,V tohle předvánoční období mě lidi poznávají mnohem více," podělil se. ,,Máš novou holku, jste spolu, přepíná kanály a najednou bum, Sám doma. A ona se mě zeptá: ,Eee, chceš se na to dívat?' a já řeknu něco jako: ,Chceš se dívat na Sám doma s Macaulay Culkinem, že?' a ona: ,Jasněěěěě!'"

Sám doma a banda vzrušených holek

Dětská hvězda Macaulay Culkin se proslavil už v osmi letech. Lidé ho poznávali na ulici a neměl trochu soukromí. Není divu, že velmi brzy přičuchl k drogám a alkoholu a žil nespoutaným životem. Byl blízký kamarád Michaela Jacksona.Zdroj: Youtube

Herec přiznává, že mu to ani nevadí. Dokonce si nemůže pomoct a mumlá si některé slavné věty z filmu, jako například "Drobný si nech, prolhanej skunku". Culkin se za to nestydí, přijde mu to vtipné a jeho přítelkyně z toho mají hroznou bžundu.

Přiznává, že je to zvláštním způsobem vzrušuje, takže to nikdy neodmítá. ,,Cokoliv ji trochu nastartuje, to beru." A co jiného nastartuje holku víc než koukat na Kevina s Kevinem?

Sám doma 3: Životní partnerka

Macaulay Culkin a Brenda SongZdroj: winto

Culkin nespecifikoval, jestli k děvčatům, co prosí o společné koukání na jeho staré filmy patří i Brenda Song, aktuální přítelkyně, promluvil však o jejich romantickém vztahu. A podle herce jsou na tom opravdu vážně.

,,Tahle je dobrá, takže do ní za čas nacpu pár děcek," vtipkuje Culkin, i když asi ne. ,,Jako, už jsme to procvičovali. Budu mít krásné děti. Brenda je Asiatka, takže budu mít malá asijská mimča. Bude to roztomilé - kupa malých Seanů Lennonů v domě, na to se těším," řekl Culkin a narážel na syna Johna Lennona a Yoko Ono.

Kouká se Bára Basiková ráda na Sám doma?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů