Šíp.deník.cz

OBROVSKÁ FOBIE Madonny: Zpěvačka se bojí ZÁCHODOVÝCH MÍS!

Někdo se bojí včel, někdo má strach z výšek, jiní trpí klaustrofobií. Madonna je speciální případ - nejvíce na světě má strach ze záchodů a na svých turné si pro jistotu kupuje vlastní!

1 / 9
Madonna

Jakkoliv se Madonna může zdát divná, byla to právě její excentričnost, co ji zapsala do hudební historie. Byla jedna z prvních, kdo svými hudebními klipy šokoval veřejnost i náboženské kruhy. Like a Prayer se dodnes setkává s brunátnými výrazy kněžích, na vystoupení k písni Like a Virgin zase simulovala masturbaci a vysloužila si velice nelichotivé kritiky.

Vyznavačka Kabaly si z toho nedělá vrásky a v kontroverzích pokračuje dál. Ve svých 60 letech se snaží zapadnout mezi novou generaci a uvádět nové trendy, to se jí ale jaksi nedaří, Nové písně, například Medellin z nového alba Madame X, se setkávají s ostrou kritikou a ne kvůli věcem na pozadí hudebních klipů. Madonna ví, že není v kurzu a děsí se, že ji Lady Gaga co nevidět vyšoupne z trůnu královny popu. Ve snaze udržet se v povědomí fanoušků podstupuje plastické operace a práská na sebe letitá tajemství - třeba že se štítí záchodů, na kterých už někdo seděl.

Madonna trpí mysofobií

MadonnaZdroj: profimedia

Tuhle fobii má spoustu lidí, jmenuje se mysofobie a jedná se o strach z bakterií. Horší formy této fobie mohou člověka uzavřít do neproniknutelné sterilní bubliny a zkomplikovat mu život, tak daleko ale zpěvačka zatím nedošla.

Podle deníku Star se Madonna strašně štítí veřejných toalet a záchodových mís, které si sama nevydrcla do čista. Na své letošní turné k albu Madame X požaduje, aby se všechny záchody vyměnily za zbrusu nové, člověkem nedotčené.

Nové záchody jen pro ni

Madonna ho ráda vystrkuje na fanouškyZdroj: winto

,,Madonna je strašný hypochondr a je znechucena myšlenkou, že by měla používat stejné záchody a sanitární zařízení jako ostatní lidi," řekl o jejím problému se záchody blízký zdroj z koncertní šňůry.

,,Požaduje, aby na každém místě, kde se se svým turné zastaví, byl zcela nový záchod určený jen pro ni," dodává zdroj a doplňuje, že toaletní mísa musí být z porcelánu. Zpěvačku přijde její hypochondrie pěkně draho!

Za toaletní mísy utratí tisíce dolarů ročně

MadonnaZdroj: profimedia

Peníze na nové záchody naštěstí půjdou z její vlastní peněženky. ,,Madonna za to utratí tisíce dolarů, ale je to její věc, peníze na to má a vliv taky," míní zdroj. Podle něj to není poprvé, co měla takový netradiční požadavek.

,,Na předchozích koncertech nebo na udílení cen poslala několik zaměstnanců, aby jí koupili záchodová prkénka pro případ, že by potřebovala na toaletu." Jak je vidět, z obyčejných prkének přešel strach z bakterií na celou mísu. Co to bude příště, soukromá cestovní koupelna?

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů