Šíp.deník.cz

MÁLO, nebo MOC? Kamila Nývltová práskla, kolik dá měsíčně za péči o tělo!

4 fotografií 4
Kamila Nývltová
Kamila Nývltová
Zdroj: Tilen Vajt
Kamila Nývltová podstoupila kosmetický zákrok. Kamila Nývltová podstoupila kosmetický zákrok. Kamila Nývltová podstoupila kosmetický zákrok. Ali Amiri na své klinice
Sdílej článek:

Masáže, kosmetika, kadeřník… To jsou služby, které si ráda dopřeje každá žena. Zpěvačka Kamila Nývltová (26) přiznala, že si celý sortiment pečujících procedur užívá každý měsíc. Kolik jí to ovšem všechno stojí?  

Říká o sobě s humorem, že jí prsa odešla na procházku. Zpěvačka Kamila Nývltová totiž začala cvičit a tím zpevnila postavu a rapidně zhubla. V současné době zkouší titulní roli v muzikálu Angelika a jako patronka se připravuje na další ročník soutěže Česko zpívá. Také si ale odskočila na kliniku.

Že by už na ni dolehla léta a podstoupila plastickou operaci? Naštěstí ještě ne. Kamila si na klinice nechala aplikovat kúru na rozjasnění pleti. "Cítím se jako v ráji, připadám si omlazená, celá procedura byla moc příjemná, vůbec to nebolelo," svěřila nám své první dojmy zpěvačka z návštěvy kliniky kolegy Aliho Amiri. Ale nechystá se přece jen ještě na nějaký vážnější zákrok? 

"Se svou postavou jsem nyní spokojená, rozhodně o žádné plastické operaci neuvažuji, já preferuji přirozenost a vše ke mně prostě patří," prozradila Kamila, která ale nenechává vše pouze na přírodě. Naopak, nechává o sebe pravidelně pečovat. A nebojí se mluvit ani o tom, na kolik jí takové služby přijdou. "Každý měsíc se pravidelně snažím zajít si na pedikúru, manikúru, na masáž, ke kadeřnici a na kosmetiku. Myslím, že můj měsíční výdaj za tyto služby je maximálně 3.500 Kč, nejsem nijak marnivá," dodala zpěvačka na otázku, jak o sebe pečuje.

Poslední dobou mohou lidé zpěvačku potkat v různých pražských fitness centrech. "Oblíbila jsem si cvičení na heatu, chodím také na powerplate, ráda si zaběhám. Teď mám parťačku, od zkoušek Angeliky chodím cvičit s kamarádkou a kolegyní Míšou Gemrotovou."

Kamila práskla ještě jednu věc, ze které by mohla mít pořádné problémy. "Pokud mi to nyní čas dovolí, jedu si na jeden den zalyžovat. Vůbec nevím, co by se stalo, kdybych si třeba náhodou zlomila nohu. V současné době hraji v hodně divadlech, tak bych asi dostala pořádnou pokutu." Snad se jí jakýkolvi karambol vyhne…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů