Šíp.deník.cz

Manželce Jirky Pomeje DOCHÁZÍ SÍLY: V dobrý konec manželství přestává věřit!

Život herce Jiřího Pomeje připomíná neuvěřitelnou tragédii s pádem až na úplné dno. Jediný člověk, který ho dokázal držet nad vodou, byla manželka Andrea Pomeje. Zdálo se, že tato neuvěřitelně silná bytost se svou láskou překoná opravdu všechny nástrahy života. Jenže pomyslný pohár se naplnil a sexy brunetce docházejí síly. Už nedokáže být dál hnací motor celého Jirkova bytí…

1 / 22
Herec by si svou choť měl více hlídat.

Vypadalo to, že se na Jirku Pomeje konečně usmálo štěstí, když poznal pohlednou Andreu.

Jiří PomejeZdroj: Herminapress.cz

Herec Jiří Pomeje si v životě prošel opravdovým peklem. Nejenže se zadlužil kvůli nepovedenému filmu na několik životů, bojoval s alkoholem, nedostatkem práce, hodně složitou povahou bývalé ženy Ivety Bartošové, aby ho pak na kolena dostala zákeřná rakovina hrtanu.

Věřil, že všechno zlé je pro něco dobré a on se ze všeho dostane. Jenže zákeřná nemoc ho dostala doslova do kolen.

Jiří PomejeZdroj: Herminapress.cz

Jeho manželka Andrea věděla, do čeho jde, co má herec za sebou. Jaké průšvihy se s ním táhnou a nejednu ženu by to odradilo. Ale krásná dýdžejka šla za hlasem svého srdce, nechtěla si do toho od nikoho nechat mluvit, neviděla, neslyšela. Prostě si Jirku vzala.

Jirka si mohl pískat, o takové hezké a hodné "babě" si mohl nechat jinak jen zdát.

Jiří PomejeZdroj: Herminapress.cz

Byla naprosto zamilovaná. Věřila mu, že se z těch všech problémů dostane a budou žít spokojený život. Pracovité Andree nevadilo, že herce musela živit a celou domácnost táhnout ona sama. Vždyť to dělala z lásky.

Nebylo jí divné, že se na ni Jirka upnul, nejen finančně, ale hlavně emočně.

Když jde se svým manželem, tak se zakrývá.Zdroj: Profimedia.cz

Do toho přišla vytoužená dcera Anička. Pro Jirku to bylo něco jako znovuzrození, zase měl smysl života a chtěl se se vším prát. Pak ale dostal tu největší podpásovku – onemocněl rakovinou hrtanu. I když bojoval ze všech sil, přišel o hlas, aby si zachránil život.

Andrea byla ráda, že mu lékaři zachránili život, ale najednou se začala bát o jejich budoucnost, jaké to bude, jak se Jirka bude chovat.

Do očí se bylo této sexy tmavovlásce těžké dívat.Zdroj: Blondies bar

Zdraví si sice vybojoval, ale jak se teď bude živit, když dostával jen práci díky podmanivému hlasu. Najednou se Jirkovi zbořil svět, opět neviděl světlo na konci tunelu, jako by se proti němu spikl celý svět. Uzavřel se do sebe, do své deprese a do té bubliny nechtěl pouštět ani manželku.

Ta se snažila být navenek silná, ale uvnitř to byla vystrašená holčička, která sama potřebovala oporu, aby jí řekla, že všechno bude dobré.

Nezdráhala se a ukázala málem vše.Zdroj: Blondies bar

Ta za manželem vždycky urputně stála. Jenže ani ona nemá nekonečné množství sil. Vždyť se musí starat hlavně o dceru, která z toho nesmí mít trauma. Před ní musí dělat, že je vše v pořádku a tatínek je zdravý.

Jenže i tak malá holčička asi vycítí, že se něco děje. Ale zatím tráví hodně času u své babičky a dědy.

Může si za rakovinu Jirka sám? Alkoholu a cigaretám vždycky holdoval. Zdroj: Profimedia

Ten už by měl být po fyzické stránce celkem v pořádku, ale s psychickou je to dost špatné. I když se ho Andrea snažila dostat z toho nejhoršího, vypadá to, že rezignovala. Nemá sílu ani čas na to pracovat, jejich rodinný rozpočet se tenčí.

Andrea se na to snaží nemyslet, ale jako správná maminka to řešit musí.

Snaží se zapomenout na problémy, kterou její rodinu sužují, a hlavu si 'čistí' v kadeřnickém salónu.Zdroj: Beauty bar by Bara K.

Nechce ani pomyslet na to, až jim zásoby dojdou. Pořád se snaží být nad věcí, ale už je znát, že i ona je na dně. Když Šíp krásnou brunetku oslovil, měla co dělat, aby na zprávu odepsala. Mile se omluvila, že teď nemá sílu na žádné rozhovory, protože je to doma opravdu hodně těžký.

Jirka se uzavřel do sebe a Andrea se bojí, aby zase nezačal pít jako v minulosti. To by od něj hned utekla.

Jiří PomejeZdroj: Herminapress

Je na ní poznat, že by se nejradši sbalila a odjela hodně daleko. Už měla nabídku odstěhovat se do Thajska, kde by hrála v hotelu, a mohla tam s rodinou v klidu žít. Ale Jirka se asi „zabejčil“, utápí se prý v sebelítosti a nemyslí na to, jaký dopad to musí mít na jeho milovanou ženu.

Jenže ani ta není z kamene a má city. Bolí ji, když jen pomyslí na to, že se manžel vrátí ke "starému" životu a bude popíjet.

Jiří PomejeZdroj: Herminapress.cz

Jestli toto manželé ustojí, pak zvládnout všechno. Ale podle toho, jak jsme si s Andreou psali, to vypadá, že ona ve šťastný konec manželství přestala věřit. Chce hlavně teď zachránit jejich dcerku a i sebe, než se opravdu zhroutí a pak nikdo nebude moct držet jejich rodinu nad vodou!

Sám herec musí dobře vědět, že bez Andrey by na tom byl bídně. Měl by se víc snažit a začít i jí být tou pravou mužskou oporou.

Jiří PomejeZdroj: Herminapress.cz

Více o slavném páru se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů