Šíp.deník.cz

Manželka judisty Lukáše Krpálka je KRÁLOVNOU VÝSTŘIHŮ! Evě se do očí nepodíváte

Při pohledu na sexy Evu Krpálkovou si musí každý říct, že ten judista Lukáš Krpálek má doma to pravé zlato. Sice jedno vyhrál na olympiádě, ale to, co má jeho žena ve výstříhu, to je daleko cennější. Sama bývalá sportovkyně ví a bez hlubokého dekoltu ji neuvidíte! To je něco pro lačné muže…

1 / 10
Olympijský vítěz Lukáš Krpálek si uměl dobře vybrat.

Sympatický judista vypadá trochu jako takový ňouma od vedle, ale klame jen tělem. Vždyť to také dokazuje ve sportu, jaký je dravec a nejde pro ránu, nebo spíš chvat, daleko. Ale co je na něm ještě zajímavějšího, je jeho sexy ženuška.

I když mu Eva Krpálková porodila dvě děti, na jejím vzhledu byste to nepoznali. Za každých okolností je nalíčená, sladěná, upravená a nejlépe k tomu všemu má ještě hluboký výstřih. Po kojení se jí objem hrudníčku zvětšil, tak proč ho nevystavit.

Není to žádná usedlá mamina

Olympijský vítěz Lukáš Krpálek si uměl dobře vybrat.Zdroj: Instagram

Sám Lukáš je určitě na svou ženu pyšný, je rád, když se za ní muži otáčí a zírají na to, jakou má sexy manželku. Ale nežárlí tak trochu, když je zrovna pryč na závodech a Eva je tu s dětmi sama? Nebojí se dráždivých oblečků, i když je zrovna slaměná vdova.

Některým mužům by asi vadilo, kdyby se jejich žena tak vyzývavě oblékala a ještě se „vystavovala“ na Instagramu. Eva se totiž od sociální sítě nedokáže odlepit a každý svůj krok a všechny zážitky s dětmi musí dát na internet.

Přehání to se svlékáním?

Olympijský vítěz Lukáš Krpálek si uměl dobře vybrat.Zdroj: Instagram

Také si získala spousty maminek na svou stranu, protože je vidět, že i přes nízký věk žije rodinou, o děti se stará vzorně a s láskou. Ale některým už začalo vadit, jak se neustále nakrucuje v sexy outfitech, na rodiče dvou dětí jim to přijde nemístné.

Ale to z nich mluví spíš závist, protože Eva je opravdu bohyně, která má všechny přednosti, které muži dokáží ocenit. Možná i proto její profil nesledují jen ženy na mateřské, ale také pánové, kteří se rádi podívají na sexbombu.

Odhalených fotek se nebojí

Olympijský vítěz Lukáš Krpálek si uměl dobře vybrat.Zdroj: Instagram

Ani po porodech se horkokrevná černovláska nebojí fotek v plavkách, snaží se maminky motivovat, aby na postavě dřely, i když mají děti. Že je to cíl k jejich sebelásce. A podle fotek je vidět, že se Eva má opravdu hodně ráda.

Je opravdovou mistryní odvážných dekoltů, kde je toho vidět opravdu hodně. Zvětšila se jí prsa, tak proč to neukázat. Ale aby se Lukáš někde na druhým konci světa neužíral žárlivostí, když si jeho krásná ženuška vyjde někam ven.

Ale spíš to vypadá, že své ženě věří a je pyšný, jakou holku si to vzal za manželku. Vedle ní se vždycky dme pýchou. Ale je asi jediný, kdo se Evě podívá do očí.

Olympijský vítěz Lukáš Krpálek si uměl dobře vybrat.Zdroj: Instagram

Více zajímavostí ze života celebrit uvidíte v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů