Šíp.deník.cz

Markéta Konvičková se rozpovídala o svém PRVNÍM SEXU! Dost při něm riskovala!

4 fotografií 4
Markéta Konvičková
Markéta Konvičková
Zdroj: Koláž Šíp
Markéta Konvičková Markéta Konvičková umí být zatraceně sexy. Markéta na soustředění Muže roku 2014 Markéta na soustředění Muže roku 2014
Sdílej článek:

Vypadá jako nevinná panenka, ale také je to mladá a krásná žena. O sexu mluví otevřeně jen výjimečně a jedna taková vzácná chvíle nyní nastala.

Zpěvačka se dokonce svěřila s tím, co si ženy obvykle nechávají navždy pro sebe - jaké to bylo "tenkrát poprvé". Markéta prozradila, že se to stalo před dvěma lety a oním šťastlivcem byl muž, kterého znala od svých 13 let. "Chodili jsme spolu čtyři měsíce. Nic jsme dopředu nepánovali, prostě jsem vycítila, že je to ten správný moment," citoval zpěvačku deník Blesk.

První milování často není pro ženu zrovna příjemná chvíle, ale Marta měla štěstí. Podle vlastních slov si ho moc užila. Zřejmě měla štěstí na šikovného milence.

Zároveň ale přiznala, že trochu zariskovala, protože první sex se konal bez kondomu. Odborníci nad podobným jednáním varují, ale Markéta si tehdy byla jistá, že se nemůže nic stát. Svého milence prý znala velmi dobře.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů