Šíp.deník.cz

Martin Zounar prožil ZLOMOVÝ ROK: Co všechno se v životě herce stalo?

4 fotografií 4
Martin Zounar
Martin Zounar
Zdroj: Prima
Martin Zounar s dcerou a Simonou Brdičkovou Martin Zounar s dcerou Martin Zounar
Sdílej článek:

Herec Martin Zounar (48) má za sebou rok plný změn. Teď promluvil o tom, jak moc je se všemi spokojený. 

Herec se před časem rozešel se svou dlouholetou partnerkou Simonou Brdičkovou, se kterou vychovává dceru Claudii. Pak se ale všichni společně začali ukazovat na společenských akcích a vypadalo to, že vše zlé je zažehnáno. A tomu nasvědčuje i Zounarovo shrnutí loňského roku. 

"Pro mě byl tento rok celkem zlomový. Pracovně velmi úspěšný, ale i v osobním životě jsem byl spokojený. Mám radost z dcerky, která je šikovná, mám dost času věnovat se nejen jí, ale i sobě. Zklidnil jsem se, prostě jsem se konečně našel. Čas mi utíká moc hezky, nemám důvod si na nic stěžovat, je mi fajn," řekl herec, který také získal roli v primáckém seriálu Přístav. A ta pro něj znamenala velké dobrodružství. 

"Nejšílenější zážitky mám z uplynulého roku spojené s natáčením seriálu Přístav. Padal nebo skákal jsem do vody, vyzkoušel jsem si, jaké to je, když na vás od ohně chytne oblečení."

Když si má ovšem Martin Zounar vybavit nejhezčí okamžiky roku, vrátí se znovu ke své dceři, která je pro něj v životě na prvním místě. "Nejkrásnější zážitek byl pro mě třeba první školní den mé dcery. Když můžu, což je naštěstí hodně často, do školy ji doprovázím. Když se se mnou loučí, zamává mi a pošle vzdušnou pusu, je to okamžik, který si nenechám vzít, nejkrásnější moment na světě," řekl herec, který tak do nového roku vstupuje velmi radostně.

Nezbývá než doufat, že mu jeho šťastné období vydrží celý rok. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů