Šíp.deník.cz

Jak dopadly hvězdy z Maxim Turbulenc? Po extázi slávy krutý pád do těžké reality

Patřili k největším celebritám devadesátých let - Maxim Turbulenc. Kapela korpulentních sympaťáků, kteří se díky svým hitům brzy topili v bohatství a obdivu. Šťastný příběh se ale za čas dočkal otočky o 180 stupňů. Přišly neshody, hádky… A úpadek!

1 / 11
Členy kapely Maxim Turbulenc Daniela Valiho (vlevo) dohnaly dluhy až k exekucím.

Všechny děti znali jejich písničky a nebyla snad žádná dětská diskotéka, která by se obešla bez jejich nejznámějších hitů jako Jede jede mašinka, Komáři se ženili, Rolničky a další desítky notoricky známých písniček! Kapela má za dobu svého působení na kontě dokonce 18 platinových alb! Tohle všechno vyneslo kapelu na vrchol slávy, vydělávali milliony, pak ale přišla krize, členové se mezi sebou začali hádat a skončilo to rozpadem známého tria!

Pavel Vohnout, zakladatel kapely se v roce 2013 rozhodl, že se bude věnovat sólové kariéře. Založil si vlastní kapelu Maxíci a začal objíždet republiku se svojí vlastní show. To by asi nebyl až takový problém, kdyby nepoužíval repertoár Maxim Turbulenc! Měl ještě tu drznost, že si na plakáty a propagační materiál psal nápisy jako "Kyklop bez Maxim Turbulenc!" To mu nestačilo a začal dokonce točit písničky své kapely, ale v soĺovém aranžmá! 

Zpěvák chtěl vše pro sebe…

Maxim TurbulencZdroj: archiv

Klukům z kapely došla v roce 2015 trpělivost a rozhodli se, že se nenažraného zpěváka zbaví! Udělali to velice chytře, nechali si v tajnosti patentovat název "Maxim Turbulenc" a oznamili mu, že nyní už se může vydat čistě sólovou dráhou! Kyklop to nesl ze začátku dobře, možná i proto, že v té době měl s Maxíkama celkem dost vystoupení a měl dojem, že to zvládne i sám!

Půvoodní sestava kapely.

Maxim turbulenc pád na dnoZdroj: profimedia

Bohužel zpěvákovo očekávání se nenaplnilo, a spadl na úplné dno!!! Zatímco jeho ex kapela dál fungovala a členové se vystoupeníma krásně uživili, zpěvák začal pociťovat finační krizi! Ta dospěla tak daleko, že málem přisel o bydlení a musel jít jezdit s taxíkem! Aby uživil rodinu, sáhl si opravdu hodně hluboko. Kyklop měl ještě geniální nápad žalovat Maxim Turbulenc o milliony, tento plán mu ale nevyšel, kluci se mu pouze vysmáli! Takže pokud chcete tuto vyhaslou legendu někde potkat, možna až si příště obejdnáte noční taxi, přijede pro vás právě Kyklop! Opravdu smutný konec…

Nenažraný Kyklop…

Maxim turbulenc pád na dnoZdroj: profimedia

V dobách slávy s Ivetkou Bartošovou!

maxim turbulenc pad na dnoZdroj: profimedia

Jede jede mašinka!

Maxim turbulenc pád na dnoZdroj: profimedia

Na zpěvákovi je vidět, že se mu příliš nedaří…

Maxim turbulenc pád na dnoZdroj: profimedia

Pokud se chcete dozvědět něco dalšího o celebritách, pusťte si naše video.

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů