Šíp.deník.cz

Megan Fox fotila v EROTICKÉM PRÁDLE… Tentokrát ukázala mnohem víc, než chtěla!

20 fotografií 20
Megan Fox umí být zatraceně sexy!
Megan Fox umí být zatraceně sexy!
Zdroj: Profimedia.cz
Megan Fox V prádle to herečce velmi sluší. Kdo by ji tipoval na matku tří dětí? Herečka už si hraje i na modelku. Právem.
Sdílej článek:

Patří mezi nejpřitažlivější ženy planety, takže se dá považovat za událost, když se tahle kráska navlékne jen do dráždivého prádélka. Přesně to nedávno Megan Fox udělala. A bylo se hodně na co dívat!

Nesmí vám uniknout

Už několikrát v několika různých časopisech Megan ohodnotili jako to nejhezčí ženské stvoření, co běhá po světě, s čímž se dá jen těžko nesouhlasit. Manželka herce Briana Austina Greena má i po dvou dětěch postavičku jako lusk, z mokrých snů všech puberťáků světa ji zatím nikdo nedokázal vystrnadit.

A herečka to umí pěkně využít, začala totiž z nedostatku hereckých příležitostí brát kšefty i jako modelka. Co čert nechtěl, jedna z posledních zakázek bylo focení erotického prádla.

Těžko mohlo někomu slušet více… Jak při pohledu do naší galerie jistě sami uznáte, tentokrát to herečka rozbalila o dost víc, než jak mívá ve zvyku ve filmech. Nachystejte kapesníky na kapající sliny (a všechno ostatní), takhle žhavou sérii fotek jsme pro vás dlouho neměli.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů