Šíp.deník.cz

Meghan Fox a TAJNÁ MILOSTNÁ AFÉRA na place: Kdo sbalil SEXY KOČIČKU?

Nebezpečně krásnou Meghan Fox si zřejmě vybavíte z prvních dvou dílů nekonečné ságy Transformes. Divoké oči, ladné pohyby, plné rty - kompletní balíček nyní patří herci Brianu Greenovi, která si Meghan vzal v roce 2010. Ještě předtím se však herečka rozdováděla s jedním svým kolegou a o tomto hříšném vztahu promluvila až nyní!

1 / 14
Meghan Fox

Bývala to hlavní hvězda všech mokrých snů. Meghan Fox je nadlidsky krásná, a i když si mnozí myslí a někteří potvrdili, že je strašně hloupá, malicherná a celkově postrádá charakter, krásu jí nikdo neodpáře. Začínala v malých hostujících roličkách v seriálu Dva a půl chlapa nebo  Ocean Ave, její první filmová role byla ve filmu Sestry na Bahamách, později si zahrála bok po boku Lindsay Lohan ve filmu Zpověď královny střední školy.

Průlom v kariéře pocítila herečka při obsazení do blockbusteru Transformers v roce 2007. Fanoušci herečce vyčítali neschopnost hrát, přesto se objevila v jeho pokračování. Od té chvíle se herečce nabídky jenom hrnuly, z nějakého důvodu většinu ignorovala a vybírala si, jako by patřila k naprosté elitě. Přitom její výběr nestojí za nic - béčkové filmy a nezapamatovatelné role. Navždy se tak zapsala jako ta sexy kočka, která hrála v tom trháku s robotickými auty.

Svůdná hvězda a její perfektní vztah

Meghan FoxZdroj: winto

Meghan Fox je, dámy a pánové, především pánové, šťastně zadaná. Ulovil ji herec Brian Austin Green, o kterém se rovněž říká, že moc rozumu nepobral. Ti dva se hledali, až se našli a už osmým rokem se těší inteligencí a charakterem toho druhého.

Herečka před ním samozřejmě randila s mnoha, opravdu mnoha herci. Přespříliš sebevědomá hvězda neměla problém najít si jednorázovku i vztah na několik měsíců, stačilo otevřít přední dveře domu a vybrat si jednoho z fronty.

Chodila s Shiou LaBeoufem?

Meghan Fox a Shia LaBeoufZdroj: winto

Každý fanoušek Transformerů se ovšem domníval, že se Fox zapletla i se svým hereckým protějškem Shiou LaBeoufem. V obou filmech spolu (překvapivě) randili a všem připadalo, že mezi herci přeskočila jiskra a proměnila se na spalující vášeň.

Shia Labeouf takové tvrzení několikrát lehce přešel, řekl o tom pár krypitkých slov a k tomuto tématu se už nevracel. Meghan jakýkoliv romantický vztah mezi hlavníma hvězdama vždycky odmítala a fanoušci se museli smířit s krutou pravdou, že někdy láska na plátně neznamená lásku i v soukromém životě.

Chodila s Shiou Labeoufem!

Meghan FoxZdroj: winto

Meghan Fox se před pár dny objevila v pořadu Watch What Happens Live with Andy Cohen, kde se jí Cohen vyptával na osobní život. Během jedné hry v pořadu Fox konečně prozradila pravdu - opravdu se svým kolegou Shiou LaBeoufem chodila. 

,,Jako, můžu potvrdit, že to byl romantický vztah," vytrousila Meghan. ,,Miluju ho, nikdy jsem to nezamlčovala, miluju ho." Jejich tajná láska ovšem skončila těsně po dokončení druhého filmu. Je to však vůbec poprvé, kdy se Meghan k fámách vyjádřila kladně.

LaBeouf nám to kdysi nenápadně nazančil

Meghan FoxZdroj: winto

Její herecký kolega LaBeouf nám už v roce 2011 podstrkoval nenápadné náznaky, že je mezi nimi něco víc než obyčejná kolegialita: ,,Tak se podívejte, jste na place po dobu šesti měsíců s někým, kdo si přeje, abyste ho přitahovali, a vy si zase přejete, abyste ji přitahoval."

,,Nikdy jsem nechápal, proč se musí práce oddělit od osobního života. Ale ten čas, který jsem s Meghan strávil, bylo něco našeho, něco osobního. Myslím si, že tu chemii na plátně můžete vidět sami."

Urážka režiséra ji málem stála kariéru

Meghan FoxZdroj: winto

Meghan Fox se měla původně objevit i ve třetím díle originální trilogie, protože ale přirovnala režiséra Michaela Baye k Hitlerovi, byla z filmu vyškrtnuta. Meghan tento moment nazvala nejhorší chybou ve svém životě.

,,Stačilo se omluvit, ale já odmítala. Ve 23 letech jsem byla děsně tvrdohlavá. Myslela jsem si, že mám pravdu a všichni ostatní se mýlí. Ublížilo to nejenom mně, ale i spoustě dalším lidem. Tak či tak, temnota, která mě obklopila, způsobila můj náhlý spirituální růst. Jakmile jsem si uvědomila, že jsem si za to mohla sama, poučila jsem se z toho. Byla to lekce k nezaplacení."

Jak se na to dívá Honza Musil?

Zdroj: Šíp

GALERIE: Tak jste Megan Fox vždycky chtěli vidět: Krajky, průsvitné prádlo a ŽHAVÉ PÓZY!

Megan Fox je právem považována za jednu z nejkrásnějších žen světa. Megan Fox Megan Fox Megan Fox
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů