Šíp.deník.cz

Válka vévodkyň ŽIVĚ NA INSTAGRAMU: Tohle od Meghan nikdo nečekal!

Meghan je v devátém měsíci těhotenství (nebo porodila, nevíme, všechno je strašně tajné) a měla by odpočívat, přesto si našla čas na to pokračovat ve válce vévodkyň i na sociálních sítích; své soupeřce na život a její smrt vyslala jasný signál, že i přes těhotenství nezapomněla na všechny křivdy!

1 / 11
Meghan Markle Kate Middleton

Vévodové ze Sussexu se pochlubili novým společným instagramovým účtem, na nějž přidávají zajímavé fotky ze zákulisí svého života. Jejich účet drží rekord v počtu sledujících - za necelých šest hodin od založení je začalo sledovat přes milion lidí. Sami sledují pár vyvolených, většinou to jsou různé charitativní organizace, známé osobnosti a sesterské účty členů královské rodiny. Mezi ně patří i společný účet Kate Middleton a prince Williama. Aby Meghan rozvířila klidné vody, rozhodla se své drahé kámošce z Cambridge svým osobitým a nevybraným způsobem říct, co si o nich myslí.

Bývalá královna sociálních sítí dostala darem instagramový účet

Takhle bydlela Meghan Markle před svatbou s HarrymZdroj: winto

Když Meghan Markle vstoupila do otěží královské rodiny, musela se vzdát jistých privilegií, leckdo by to pojmenoval svobody. Musela si smazat veškeré sociální sítě, na kterých byla nesmírně populární. Také musela z internetu odstranit svůj blog The Tig, kam sepisovala své myšlenky, zkušenosti a tipy na zdravý životní styl.

Někteří tvrdí, že si Meghan tajně založila účet na Facebooku, Twitteru a Instagramu, aby mohla komunikovat s vnějším světem a případně vyslat nouzovou zprávu. K jejímu překvapení se královna rozhodla, že ji a jejího manžela obdaruje společným účtem na Instagramu pojmenovaným SussexRoyal.

Meghan a Harry přestali sledovat celou královskou rodinu

Instagram Meghan Markle a prince HarryhoZdroj: instagram.com/sussexroyal

Je nepsaným pravidlem a povinností sledovat všechny své nejlepší kámoše a členy rodiny, i kdyby na svůj feed přidávali motivační citáty, příspěvky o tom, že pokud to nenasdílíte 30 lidem, účet vám bude nenávratně smazán, nebo roztomilou kočičku s třpytivým textem Hezké úterý, posílám zdravíčko, štěstíčko a naději. 

Meghan s Harrym tak začali sledovat i oficiální účet Kate Middleton a prince Williama, ale co se nestalo! Po měsíci od založení se rozhodli přestat sledovat vévody z Cambridge, a aby to nevypadalo tak blbě, rovnou ze svého kruhu odstranili i zbytek karlovských účtů. Celých 23 sledovaných se scvrklo na pouhých 16.

Fanoušci se bouří, vévodové okamžitě zareagovali

Instagram Meghan Markle a prince HarryhoZdroj: instagram.com/sussexroyal

Ze seznamu zmizel účet Kensingtonského paláce, jež patří Kate a Williamovi, dále Clarence House, pod nímž přispívala chorá Camilla, princezna Eugenie, princ Andrew, a dokonce účet Royal Family, který patří samotné královně Alžbětě.

Fanoušci si toho okamžitě všimli - aby ne, ono když se číslo 23 změní na 16, bije to do očí - a začali se v komentářích vyptávat, proč to udělali a co si to o sobě Meghan, sakra, myslí. Jeden z komentujících napsal: ,,Nekousejte do ruky, která vás krmí," čímž zřejmě narážel na to, že si dvojice dovolila smazat ze sledovaných hlavu státu. Meghan i Harry tak museli okamžitě reagovat.

Charitativní organizace mají přednost před královnou Alžbětou

Instagram Meghan Markle a prince HarryhoZdroj: instagram.com/sussexroyal

Pár čekající na narození svého prvního dítěte se vymluvil, že nyní sleduje pouze charitativní organizace, s nimiž spolupracují a které propagují duševní pohodu, tělesnou pozitivitu, péči o sebe samé a důležitost lidského spojení. Toto vysvětlení stačilo - můžete hádat - přesně nikomu. Fanoušci nevědí, jestli si Meghan a Harry dělají srandu, protože co se tím změní, když budou sledovat tyto organizace i členy vlastní rodiny?

,,Tohle je fakt divný. Proč jste sdíleli tento příspěvek a zároveň přestali sledovat ostatní královské účty? Tímhle udržujete veškeré řeči o skandálu při životě," píše další zmatený fanoušek. Další, ještě zmatenější fanoušek napsal: ,,Už seš těhotná 10 měsíců…a taky jsi přestala sledovat ostatní účty."
Nátlak fanoušků je nesmírný, donutí ale Meghan a Harryho vzít zpět toto nevděčné gesto?

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů