Šíp.deník.cz

,,MEGHAN JE K SMRTI VYSTRAŠENÁ!" prozradil její otec v NOVÉM ROZHOVORU!

Když vás někdo vyloučí z královské rodiny za to, že se nechováte podle pravidel a dané etikety a děláte rozhovory bez souhlasu, můžete váš život nabrat jiných obrátek, než jste čekali. Například máte do konce svého života zakázáno přiblížit se byť jen na sto kilometrů ke komukoliv s modrou krví. Thomase Markle se z toho zákazu nepoučil. Přesně naopak. V novém rozhovoru komentuje dění v královské rodině a podělil si o obavy o svou dceru!

1 / 22
Meghan Markle Thomas Markle

Thomas Markle už pro nikoho není neznámou osobou. Aniž by chtěl, stal se nenáviděným otcem zbožňované vévodkyně. A stačilo k tomu opravdu málo.

Thomas MarkleZdroj: winto

Na samém počátku si to u královny pokazil zinscenovanými fotografiemi, které ho měli zobrazit v dobrém světle, protože ho svět měl za ostudnou postavu v životě budoucí vévodkyně.

Thomas MarkleZdroj: winto

Za fotografie se omluvil, přiznal chybu a Alžběta si řekla Dobře, Tome, dám ti ještě jednu šanci. Byl pozván na svatbu své dcery, což je pocta, protože si Meghan kromě rodičů nemohla pozvat vůbec nikoho. Shodou nešťastných náhod se kvůli srdeční příhodě na svatbu nemohl dostavit a nezbývalo mu nic jiného, než ji sledovat z gauče svého obýváku.

Když mu britský pořad Good Morning Britain zamával prašulemi před obličejem a zeptal se ho, zda by s nimi neudělal rozhovor o Meghan a všech těch věcech okolo, opět si nedal říct a udělal chybu kolosálních rozměrů.

Meghan Markle Thomas MarkleZdroj: winto

V rozhovoru prozradil citlivé informace o královské rodině, myšlenkových pochodech jejich členů, ale především svého zeťáka Harryho. Práskl na něj jeho sympatie k Donaldu Trumpovi i Brexitu, ačkoliv se o politice nesmí členové rodiny bavit. Harry dostal od královny za uši a Thomas dostal od královny na zadek.

Přidal se tak ke svému synovi a dalším členům, kteří ve schránce už nikdy v životě nenajdou pozvánku k účasti na extravagantní královské události.

Meghan MarkleZdroj: winto

Thomas opět házel omluvy na všechny strany a podělil se, jak si volal s Meghan i Harrym a vysvětlil jim, co za obrovskou chybu ten rozhovor byl. Jako by to sami nevěděli. 

Týden se s týdnem sešel a Thomas přiznal, že se mu Meghan vyhýbá. Ani ona, ani Harry s ním pravděpodobně už nechtějí mít nic společného a Thomas má z jejich rozhodnutí zlomené srdce.

Meghan MarkleZdroj: winto

Proto se teď objevil před kamerou deníku The Sun, aby se se světem podělil, jak moc špatně na tom je. Kromě toho udělal i pár poznámek směřujících k jeho dceři. Podle jeho slov vypadá Meghan poslední dobou vyděšená k smri!

,,Věc se má tak…myslím si, že je Meghan vystrašená," prohlásil v rozhovoru. ,,Vidím to v jejích očích, vidím jí to na tváři a vidím to za jejím úsměvem."

Meghan MarkleZdroj: winto

,,Viděl jsem ji usmívat se po celá léta. Znám její úsměv. A nemám rád ten, který na ní vidím teď," podělil se s obavami. ,,Tohle ani není falešný úsměv, tohle je… to je úsměv z bolesti."

,,Možná má teď pár špatných dní, to nevím. Ale bojím se o ní. Strachuju se. Myslím si, že je pod hrozně velkým tlakem," řekl a jedno oko nezůstalo suché. ,,Meghan se provdala do královské rodiny a zaplatila za to vysokou cenu."

Princ Harry a Meghan Markleová před oltářemZdroj: ČTK/PA/Jonathan Brady

Kromě obav o svou dceru se Thomas, módní guru, zmínil i o stylu oblékání nejen jeho dcery, ale i její bývalé kamarádky Kate Middleton. Podle Thomase to vypadá, že nežijeme v roce 2018, ale 1938.

,,To jejich oblékání je jak ze starého filmu," usoudil Thomas, který má na sobě stejné oblečení, jako v jeho prvním rozhovoru. ,,Proč se v roce 2018 oblékáme jako ve třicátých letech minulého století? Proč musí mít ženy zakrytá kolena i ramena?"

Thomas s kritikou nehodlal přestal. Obul se i do faktu, že každý, kdo udělá nějakou chybu, je ihned z rodiny vyškrtnut. Meghanin otec samozřejmě neudělal jednu chybu a je si plně vědom, proč se s ním nikdo nebaví, ale nedalo mu to, musel k tomu něco říct.

Princ Harry a Meghan Markleová, novomanželé a vévodský pár ze Sussexu.Zdroj: ČTK/ZUMA/Pool

,,Ano, všichni se mi vyhýbají a nekomunikují se mnou," prozradil. ,,I když jsem se spoustukrát omluvil, na věci to nic nezměnilo. Telefon, na který jsem předtím své dceři volal, už nefunguje. Nemám ani adresu, na kterou bych mohl napsat. Nemám jak zkontaktovat svou dceru."

Thomas se v reakci ne nedávné vydání kontroverzní knihy o postelových hrátkách královny Alžběty zmínil i tom, jak jsou ti, kteří se snaží na rodině vydělat, odříznuti.

Královna Alžběta II. a vévodkyně ze Sussexu přihlížejí letecké přehlídce u příležitosti 100. výročí vzniku RAF.Zdroj: ČTK/ZUMA/i-Images

,,Každý, kdo má z královské rodiny nějaký výdělek, je odříznut," vysvětluje. ,,Královská rodina žije zastaralými pravidly. Polovina Británie se snaží vydělat na fotkách mé dcery, ale jsem to já, s kým se všichni odmítají bavit," stěžuje si.

Princ Harry a Meghan MarkleováZdroj: ČTK/PA/Andrew Stenning/Daily Mirror

Na konci rozhovoru vzkázal své dceři tohle: ,,Meghan, miluji tě, chybíš mi… Je mi strašně líto všeho špatného, co se stalo. Moc chci být dědečkem tvého budoucího dítěte a chci vám být poblíž. Chci být součástí vašich životů. Chtěl bych všechny naše problémy a neshody nechat za námi a být zase rodinou. Strašně moc mi chybíš."

,,Je mi jedno, jestli je na mě naštvaná," řekl pak, ,,chci ji vidět. Chci, abychom měli to pouto otce s dcerou. Posledních pět let Meghanina života jsem se staral o svou matkou. Meghan mi řekla, že se o mně postará stejně. Nemyslím tím peníze. Ale že se o mně postará, až budu odcházet. Tohle je pro mě důležité."

Meghan Markle Thomas MarkleZdroj: winto

Tenhle roztomilý moment Meghan s dítětem nechal roztát spoustu ledovýsch srdcí!

Zdroj: Youtube

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů