Meghan Markle na začátku své herecké kariéry o žádnou výraznější roli nezavadila. Stejně jako spousta nováčků v herecké branži byla odkázána spíše na menší role ve filmech a seriálech a čekala, kdy si jí všimne větší studio. Průlom v její kariéře přišel až v roce 2011, kdy vévodkyně získala roli v populárním seriálu Kravaťáci. Než se tak ale stalo, často se upsala k něčemu, co tak úplně dělat nechtěla.

Zdroj: Youtube

Orální sex v autě

Internetem se před pár dny začala šířit krátká scéna ze seriálu 90210. V tom Meghan Markle ztvárnila úlohu Wendy, které se objevila pouze ve dvou epizodách. Ve scéně, která se nyní stala středobodem zájmu mnohých a na kterou upozornil web Daily Mail, Wendy poskytuje jedné z hlavních postav orální sex v autě.

Krátká scéna zachycuje Meghan, jak coby Wendy uspokojuje postavu Ethana, zatímco je přistihne jeho přítelkyně. Šokovaný Ethan, kterého si zahrál Dustin Milligan, se zalekne a odstrčí od sebe Wendy, která rychle zvedne hlavu z jeho klína, aby se podívala, co Ethana tolik šokovalo.

Na první pohled nevinná scéna v roce 2008, kdy se epizoda vysílala, pravděpodobně unikla pozornosti mnohých. Dnes se o ní ale naplno mluví. A to ne proto, že by byla nějak kontroverzní, ale kvůli tomu, co Meghan před jejím natáčením vyřkla.

Je to pokrytec

Dva roky před natáčením seriálu 90210 Meghan Markle účinkovala v pořadu Deal or No Deal, ve kterém byla jednou z mnoha dívek, jež otevíraly kufříky s různými částkami, které soutěžící vyhrávali. Meghan v pořadu dlouho nevydržela a nakonec odešla, neboť nechtěla být jen bezduchou hezkou tvářičkou, která jen otevírá kufry a nemůže prokázat svůj talent. O to více mnozí nechápou její rozhodnutí vzít malinkou roli v seriálu 90210, ve kterém její postava poskytovala orální sex a prakticky žádný posun v ději nepřinesla. Stejně tak nedala Meghan prostor naplno předvést její herecké nadání. Podle spousty lidí je Meghan absolutním pokrytcem.