Šíp.deník.cz

Meghan Markle BĚDUJE: Neuvěříte, co jí královna ZAKÁZALA NOSIT!

Meghan Markle je narozdíl od své kamarádky pomlčka sokyně na život a na smrt Kate Middleton módním guru, co se nebojí zatuchlé chodby paláce osvěžit něčím novým, nevídaným, nevyzkoušeným. Královna je ale stará škola a není dvakrát nadšená z toho, čemu Meghan říká oblečení moderní panovnice. Proto jí se vší lítostí zakázala nosit to, čím si Meghan získala Harryho srdce. A Meghan plánuje pomstu! Nebo ne, ale je určitě vzteky bez sebe.

1 / 20
Meghan Markle

Říkají jí novodobá Lady Diana. Lichotku, kterou jen tak neuslyšíte, a přesto je Meghan považována za tu, která zbortí zastaralá pravidla a nastolí nový řád. Alespoň tomu tak bylo, než se královna rozhněvala.

Princ Harry a Meghan MarkleZdroj: Profimedia.cz

Meghan se od Kate liší tím, že zatímco si Kate jde nakoupit do Zary, Zary a nic jiného než Zary, Meghan experimentuje, nakupuje to nejdražší oblečení a vysává peněženku prince Charlese, jako by jeho peníze byl odpad, kterého se musí co nejdříve zbavit…utrácením.

Princ Charles si na Meghan a její rozmazlenou hollywoodskou povahu stěžoval. ,,Je z toho opravdu nešťastný," prozradil zdroj. ,,Princi Charlesovi se opravdu nelíbí, jaké jmění musí jenom pro Meghan vynaložit."

Princ CharlesZdroj: Profimedia.cz

Jenom červen byl pro prince Charlese a jeho peněženku velmi krutým měsícem. Pro Meghan utratil v přepočtu 623 336 korun českých. Jen za tři věci. Meghan si na královské události vybrala ty nejdražší značky.

Například pro svou první sólo akci s královnou Alžbětu si Meghan vybrala krásné a úžasné a elegantní šaty od světoznámé značky Givenchy za 18 000 dolarů, což je nemyslitelných 400 000 korun za kus oblečení.

Meghan MarkleZdroj: winto

Podle zdroje činí Meghanin účet za oblečení, make-up a další věci za dobu, co je vdaná za Harryho, přes 2,5 milionů dolarů. V českých korunách se blížíme astronomické částce 56 000 000 korun, za kterou by bylo několik domů, drahých aut a dovolených.

Předtím, než se Meghan stala osobností s modrou krví, byla prachobyčejná hollywoodská herečka, vydělávající víc než všichni, co toto čtou dohromady. 

Meghan MarkleováZdroj: Profimedia.cz

V jejím šatníku jste kromě drahých šatů a sukní mohli najít převážně kalhotové obleky, pro které má Meghan zvláštní slabost. Tuto slabost si bohužel pro královnu donesla i do paláce.

Kdykoliv si Meghan na své laní nožky navlékla kalhoty, měla královna malou srdeční nehodu, a protože chce žít ještě dalších sto let, zakázala Meghan nosit cokoliv, co připomíná kalhoty. Včetně kalhot!

Princ Harry a jeho přítelkyně Meghan MarkleZdroj: Profimedia.cz

Meghan se samozřejmě začala hroutit. Kalhotové kostýmky jsou nejoblíbenějším outfitem, ve kterém jsme ji často vídali jen tak venku na procházce s manželem nebo i na královské události.

Meghan byla v očích obyčejných lidí něco jako revolucionářka, která chtěla vymýtit všechny ty viktoriánská pravidla, jako že si ženy musí zakrývat ramena a pokrývat si hlavu kloboukem.

Meghan MarkleZdroj: winto

Pro Meghan je tento zákaz obrovskou ránou do srdce a velezradou, kterou královně jen tak neodpustí. A také svému manželovi. I on se stavěl proti kalhotám a schovával je různě po hradě, aby je Meghan nemohla najít.

,,Meghan bylo řečeno, aby se přestala oblékat jako hollywoodská hvězda a začala nosit šaty a sukně jako vévodkyně z královské rodiny," prozradil nejmenovaný zdroj. ,,Meghan chtěla nosit kalhotové kostýmky, ale podle Harryho to bylo v rozporu s tradicemi."

Princ Harry a Meghan MarkleZdroj: Profimedia.cz

,,Styl, kterým se Meghan ráda obléká, je těžko stravitelný pro královské poradce, jejichž prací je usměrňovat divoké nápady členů královské rodiny," prozradil zdroj. ,,Vévodkyně by na oficiální události neměla nosit kalhoty, ale šaty či sukně a neprůhledné punčocháče."

Pro Meghan je podle určitých zdrojů stále těžké pochopit některá pravidla, kterými se musí řídit. ,,Meghan stále tápe v seznamu pravidel, například proč královna preferuje, aby se ženy oblékaly do šatů a ne do kalhot, a často se ptá, proč se to musí dělat tak či onak.

Meghan MarkleZdroj: Profimedia.cz

Meghan ale přesně věděla, do čeho jde, že život už nebude tak jednoduchý a volnomyšlenkářský, ale striktní, plný pravidel, etiket a rozkazů, které nechápe, ale musí se jimi řídit.

Kate Middleton s manželem, princem Williamem, a Meghan Markle se svým snoubencem, princem Harrym.Zdroj: Profimedia.cz

,,Myslím si, že Meghan je z toho všeho trošku frustrovaná, ale tohle je nyní její život a bude se s tím muset srovnat," usoudil zdroj. Meghan během svého manželství s Harrym porušila hned několik závažných pravidel, kromě kalhot na události i odhalená ramena, která královna nerada vidí.

Kate o některých faux pas věděla, přesto se zdráhala svou kamarádku informovat, čímž neúmyslně Meghan podrazila. Navzdory všem neshodám mezi vévodkyněmi to ale vypadá, že se opět kamarádí, dokonce spolu vyrazily fandit na Wimbledon.

Meghan Markle Kate MiddletonZdroj: winto

Kate a Meghan na Wimbledonu:

Zdroj: Youtube

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů