Šíp.deník.cz

HNĚV PRINCŮ: Meghan a Harry se stěhují pryč, s Williamem JE K NEVYDRŽENÍ!

Ne všechny vztahy mohou vydržet navěky dobré. Důkazem jsou královští bratři Harry a William. Oba šťastně sezdané páry doteď žili v míru za branami Kensingtonského paláci. Jenže mezi rodinami se začala šířit ponorková nemoc. Ne, že by palác byl nějak malý, každý si tam najde svůj klidný koutek. Napětí mezi Harrym a Williamem začalo pruce stoupat a Harry se rozhodl, že za každou cenu musí z paláce vypadnout!

1 / 11
princ Harry a princ William

Princ Harry a princ William byli vždycky nerozlučná dvojka. Už v útlém věku se je snažila jejich matka, princezna Diana, sblížit, jak nejvíce to šlo. Ne nadarmo se říká, že by tvůj sourozenec měl být tvým nejlepším kamarádem. Po smrti Lady Di chlapci našli útěchu právě jeden v druhém, jejich vztah to silně stmelilo.

Poté, co si William našel Kate, si Harry začal uvědomovat, že svého bratra pomalu ztrácí. Snažil se být se zamilovanou dvojicí a v blízkosti svého velkého bratra i za cenu, že ho celý svět měl za páté kolo u vozu. Když se ale Harry seznámil s Meghan, bylo všem zcela jasné, že se osudy obou bratrů pomalu rozchází. Dosáhli nyní plného odloučení, po jakém ani jeden z nich netoužil?

Bratrské napětí

Královna Meghan Markle Princ William Kate MiddletonZdroj: winto

Bratři jak se patří? Možná už nikdy více. Napětí mezi princi se každým dnem stupňuje. Je vůbec možné, aby tito dva cítili jeden k druhému takový odpor, že by nechtěli žít na stejném místě?

Jeden rozumný důvod, proč by obě rodiny nechtěli bydlet poblíž sebe, by tu byl. Princ Harry a Meghan plánují rodinu. Na jaře se jim narodí dítě a budou potřebovat klid na výchovu. Sám Harry ví nejlíp, jaké to muselo být v přítomnosti novorozeného George.

Páte kolo u vozu

Prince HarryZdroj: Prince Harry

Pár se plánoval odstěhovat dál od Kate a Williama, ale jen přes "ulici". Palác je totiž sestavený z mnoha obyvatelných budov a bytů, do jednoho se měli Meghan a Harry po narození dítěte nastěhovat. Dále by byly ve styku s pětičlennou rodinkou, ale měli by své útulné místečko.

To se však záhy změnilo, když nejnovější informace poukaázali na to, že se Meghan a Harry plánují z Kensingtonského paláce odstěhovat úplně. Prý by chtěli bydlet poblíž hradu ve Windsoru. Meghan i Harry by se odtrhli od své nejbližší rodiny a žili by sami, bez ustavičných návštěv bratra, švagrových i babiček. A důvodem jsou spory s Williamem.

,,Chtějí se odstěhovat pryč"

Prince HarryZdroj: Prince Harry

Královský zdroj tvrdí: ,,Původním plánem bylo přestěhovat Harryho a Meghan z jejich chaty na pozemcích Kensingtonského paláci do jednoho z hlavních bytů. Ale mezi bratry panuje jakési napětí."

,,Meghan ani Harry teď nechtějí bydlet vedle Williama a Kate, chtějí se odstěhovat pryč. Potřebují víc místa a doufají, že chata ve Frogmore bude připravena, až se jim narodí potomek."

Meghan i Kate jsou nadále kamarádky

Meghan Markle, Princ Harry, Kate Middleton a princ WilliamZdroj: winto

Jiný zdroj z minulého týdne taktéž tvrdil, že kvůli nepříjemnému napětí mezi páry se chtějí Harry a Meghan odstěhovat pryč. ,,Už brzo budou mít vlastní kanceláře, už teď žijí vlastními životy. Takže to dává smysl, že už nechtějí trávit všechen čas pohromadě. Není třeba, aby bydleli v Kensingtonském paláci. Možností mají nespočet, také si mohou koupit vlastní dům, kdyby chtěli."

Třebaže Harry a William cítí ponorku a je jim nepříjemné být dlouho v jedné místnosti, Kate a Meghan jsou na tom jinak. Kate se nedávno dušovala, že Meghan připraví tajnou oslavu pro budoucí dítě. Zdroj řekl: ,,Kate je hrozná perfekcionistka, párty plánuje už několik měsíců!" No, pokud měla být tajná, tak už není.

Co nového u nás?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů