Šíp.deník.cz

CO SE STALO? Matka Meghan Markle odmítla KRÁLOVNINO POZVÁNÍ na Vánoce!

Cožpak se celá britská monarchie začala hroutit? Nezvedené vévodkyně, bratři ve při, existence Camilly, a teď ještě vzdorující matka Meghan Markle, která velice nezdvořile odmítla královnino pozvání, aby Vánoce strávila s celou královskou rodinou. Mají ty dvě taky nějaké nevyřešené spory? Vadí Dorii, že má královna hezčí oblečení, pružnější kolena, plnější rty? Co?

1 / 11
Královna Alžběta a Doria Ragland

Rozvod Brada a Angeliny se znovu odsouvá na druhou příčku nejprobíranějších skandálů na světě, protože za branami paláce to opět vře. Válka Meghan Markle a Kate Middleton vévodila žebříčku, a ačkoliv se ty dvě neudobřily a pravděpodobně nikdy nebudou nejlepšími kamarádkami a nebudou si v dubovém háji zaplétat vlasy a malovat srdíčka na oblohu, hned se svět začal soustředit na jiný skandál, ze kterého vržou všechny postele v paláci.

Královna Alžběta a Doria Ragland, matka Meghan Markle, měly vždycky vřelý vztah. Ragland byla jako jediná pozvaná na svatbu své nevyvedené a diktátorské dcery, Ragland byla také jako jediná vpuštěná do bezprostřední blízkosti jakéhokoliv člena rodiny. A když ji královna ochotně pozvala, aby se svou těhotnou dcerou a zeťákem strávila vánoční svátky v poklidu domu v Sandringhamu, Dorii něco zatemnilo mozek a cenné pozvání smetla ze stolu.

Všechny problémy se točí kolem Markleů

Meghan Markle Doria RaglandZdroj: winto

Není dne, kdy by se za velkou louží neodehrával nějaký skandál. Ať už to jsou válčící vévodkyně, despotická Meghan, vyhánějící svým přístupem jednu asistentku za druhou, nebo bratři, kteří si už nejsou tak blízcí – čímž se zase dostáváme k Meghan.

A Meghan se budeme držet i tentokrát, jenom přeskočíme ke starší generaci. Doria Ragland je váženou neoficiální členkou královské rodiny. Jako matka vévodkyně má plný přístup ke své těhotné dceři a na rozdíl od otce Thomase Marklea se jí netýkají rozšířené zákazy vstupu a kontroly od Europolu.

Konflikt s královnou Alžbětou

2012: Královna Alžběta před velkým stromkemZdroj: winto

Takové pocty se nedostává každému - dokonce Carol Middleton, matka Kate Middleton, nebyla nikdy pod královniným ochranným křídlem a nedostávalo se jí speciální péče. Každý by si s Dorií vyměnil místo, jen aby byl v královnině přízni.

Jenže Doria to vidí jinak. Možná to mají obě holky v genech a rebelují proti autoritám, možná se dostala Doria do velkého konfliktu s královnou a tu starou paní už nechce ve své blízkosti, ale něco se stalo. Pozvání na vánoční svátky s celou královskou rodinou přece neodmítnete jenom tak. Něco se prostě stalo.

Doria odmítla i pozvání na nastěhování

Meghan Markle a princ HarryZdroj: winto

Doria překvapila veřejnost, když na poslední chvíli vycouvala z nabídky přestěhovat se příští rok do domu ve Frogmore, kam se budou na jaře stěhovat Meghan s Harrym.


Oba vévodové se rozhodli, že s Kate a Williamem nechtějí trávit ani vteřinu navíc a potřebují vypadnout, jinak by se zbláznili, a dům ve Frogmore je pro ně nejlepší možností. Po narození dítěte to bude nové bydliště páru, a počítalo se s tím, že se k nim Doria přestěhuje, aby byla dceři i vnoučeti nablízku. 

Vánoce v izolaci

Doria RaglandZdroj: winto

Doria si patrně neuvědomuje, jaký šťastlivec ve skutečnosti je. Pozvánku na vánoční svátky strávené s nejbližší královskou rodinou nedostává jen tak někdo. Nedostali ji pan a paní Middletonovi, když si Kate vzala Williama, dokonce i samotná Kate nesměla trávit s Williamem Vánoce, když byli zasnoubeni.

Zato čerstvě zasnoubená Meghan směla svého budoucího muže přidružit a pomoci nazdobit vánoční stromek. Rozhodnutí, proč se Doria začala rodině stranit, je neznámé, protože ale žijeme v době, kdy si blízcí zdroje rádi přivydělají nějakou tu kačku, můžeme s jistotou potvrdit, že do dvou týdnů si o tom budete číst.

Co na to Taťána Makarenko?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů