Ne nadarmo se říká, že je Meghan Markle aktuálně nejlépe oblékanou osobností planety. Její styl kopírují miliony slečen a žen po celém světě, vytříbeným vkusem dokáže oslnit kolemjdoucí i na obyčejné procházce, a co teprve na červeném koberci. Pohodově tak z první příčky vyšoupla Kate Middleton, která se už na značkové oblečení a posh styl moc neohlíží a raději se věnuje jiným věcem, třeba dětem.

Ke konci září odletěla Meghan princem Harrym a synem Archiem Harrisonem na desetidenní královskou cestu do Afriky. Na svůj první trip s kompletní rodinou zvolila víceméně letní šaty, a ačkoliv je v Africe z 99.999 % vždy slunečno, horko, k nepřežití, přibalila si pro jistotu i něco na chladné počasí. Vidět jsme ji mohli zejména v zelených barvách, občas ji prostřídala s modrou nebo puntíky.


S sebou si vzala i pár modelů, které jsme na ní už jednou či víckrát viděli - jde o ty nebesky modré šaty a či onen béžový kabátek bez rukávů. Někteří ji za rozhodnutí vzít si na sebe už jednou nošené obleční strhají, my však ne, jsme rozumní a také nosíme oblečení, které jsme už na sobě měli. I týden v kuse. Šetří to peníze.