Šíp.deník.cz

Meghan Markle v područí SEXUÁLNÍHO ZVRHLÍKA: Její bratr odhalil DRSNOU PRAVDU!

O Thomasovi Markle si všichni myslí svoje - nezodpovědný a prolhaný otec, který Meghan ničí život. Jde mu jen o peníze a udělá pro ně první poslední, své činy omlouvá láskou k odloučené dceři. A i když se pokouší být on tou nevinnou obětí, kterou média v jednom kuse válcují, je ve skutečnosti něčím mnohem horším, než za co ho všichni pokládali. V nejnovějším rozhovoru Thomas Markle Jr, nevlastní bratr vévodkyně ze Sussexu, na svého otce práskl několik odporných věcí, ze kterých se všem v paláci zvedá žaludek!

1 / 15
thomas markle jr

Není překvapující, že Thomas Markle ve svém osobním životě ještě před velkolepou svatby své dcery Meghan a prince Harryho nebyl žádné neviňátko. O jeho minulosti víme pramálo, vlastně je nám známo jen jeho bývalé zaměstnání v Hollywoodu, s osobními dramaty se nikdy nesvěřoval.

Díky jeho synovi, Thomasu Jr., vypluli na povrch nová šokující fakta, o kterých pravděpodobně nevěděla i jeho druhá dcera Samantha Grant. Jsou to totiž činy, nad kterými všem zůstal rozum stát. A Thomas se očividně nestyděl natolik, aby o tom synovi neřekl. A ten to rozšířil ve do celého světa, čímž si otec Meghan dveře do paláce nejen navždy uzamkl, ale rovnou zabetonoval a vyhloubil před ně jámu s krvelačnými krokodýli.

Povedená rodinka

Thomas MarkleZdroj: winto

Thomas Markle nebyl jediný z rodiny, kdo rád dával rozhovor každému, kdo z kapsy vytáhl nějakou tu zelenou bankovku. Samantha Grant/Markle, jeho druhá dcera, se od tatíka naučila několika triků.

Rozhovory nyní dává každému, jen aby byla vidět v telce a užila si pět minut slávy. Jediný, kdo k tomu moc netíhl, byl nevlastní bratr Meghan, Thomas Markle Jr.

Nejpikantnější rozhovor vůbec

Thomas Markle JrZdroj: winto

Časy se ale mění a Thomas Jr. dostal prostor pro to, aby pověděl něco o svém soužití s rodinou. Lidé očekávali, že se rozpovídá o svém zvláštním vztahu s otcem, Samanthou i Meghan.

Místo toho si ale pro rozhovor vybral úplně jiné téma, tak pikantní, až se z toho všem zatočily hlavy. Thomas prozradil několik velice osobních momentů ze života svého otce. A horší to být opravdu nemohlo.

Cestování do Thajska za sexem

Meghan Markle Thomas MarkleZdroj: winto

Thomas Markle v 80. letech minulého století vedl velice bujarý život, což na první pohled zní normálně. Kdo ho v té době nevedl? Jenže si musíte uvědomit, že v té době byl stále ženatý s Meghaninou matkou, Doriou Ragland.

Manželská lóže chlípnému osvětlovači ale, zdá se, nestačila, a ukojení svých potřeb hledal všude možně. Thomas Jr. prozradil magazínu Radar Online, že jeho otec několikrát odcestoval do Thajska, aby si mohl "užít".

Dvě ženy za 50 dolarů

Thomas MarkleZdroj: winto

,,Když jsem byl s otcem na pár pivech, prozradil mi o svých cestách do Thajska," řekl Thomas Jr. na začátek. ,,Táta řekl ,Můžeš tam mít dvě ženský jen za 50 dolarů. Věci, které dokáží, jsou neuvěřitelné. Naprosto tě to změní.'"

Pokud se domníváte, že od těch žen dostal jednoduché thajské masáže na bolavá záda, mýlíte se. Thomas Jr. vypověděl, že si otec v 80. letech v Thajsku kupoval sex. Zatímco ho doma čekala manželka s dětmi.

Meghan Markle má v Thajsku sourozence

Meghan Markle Thomas MarkleZdroj: winto

Podle Thomase Jr. otec svým "přítelkyním" do zahraničí posílal nejrůznější dárkové balíčky, a doma se přetvařoval, že žije nevinný a obyčejný život.

Thoms Jr. dokonce zavtipkoval, že by Meghan mohla mít v Thajsku nevlastní sestry a bratry. ,,Je to možné… Tím chci říct, těch cest nebylo málo, a kdo ví, jestli se nějak chránili."

Ilegální dárky pro mladého teenagera

Thomas Markle JrZdroj: winto

Otec mu dokonce z Thajska přinesl několik darů. Byly to thajské tyčinky, ovšem ne klasické vonné tyčinky, které provoní váš dům orientálním aromatem. Ve skutečnosti to byly na přípravu velice silné marihuany - v té době v USA nelegální. Thomas Jr. tyto dary popsal jako "bonus pro mladého teenagera".

Thomas Markle se proti těmto obviněním brání a označuje svého syna za lháře. Ten, aby přesvědčil masy, že mluví pravdu, podstoupil test detektoru lži, podle kterého mluvil pravdu. Teď tlačí na svého otce, aby ho také podstoupil.
,,Můj otec je lhář," prohlásil Thomas a dodal: ,,Podstoupil jsem test na detektoru lži, teď jsi na řadě ty!"

A co na to Tomáš Matonoha?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů