Šíp.deník.cz

Zbláznila se? Meghan Markle prodává životu nebezpečné hubnoucí pilulky

Chcete mít krásně štíhlou figuru jako vévodkyně ze Sussexu? Meghan Markle se stala novou tváří zázračných hubnoucích pilulek, které vám po pár požitích pomůžou docílit vytoužené postavy! Docházejí oblíbené vévodkyni ze Sussexu peníze a rozhodla se rozjet nový byznys? Ani ne. Jde jen o dobře promyšlený internetový podvod a Meghan s ním nemá nic společného.

1 / 9
Meghan Markle

Celý podvůdek je doplněn o fotky Meghan Markle předtím, než si měla vychutnat tyto božské pilulky, tedy když měla poporodní váhu, a poté, což jsou fotky ještě předtím, než otěhotněla s Archiem Harrisonem. Švindlíři se nebáli použít i falešné citáty, v nichž vévodkyně glorifikuje pilulky jako něco, co jí pomohlo se odrazit ode dna. Palác už proti podvodníkům zbrojí naleštěné šavle.

Podvodný e-shop a životu nebezpečné pilulky

Kate Middleton a Meghan Markle se rozhodly nebavit s PippouZdroj: profimedia

Podvodu si všimli obezřetní fanoušci, kteří v košíku přeplněném těmito hubnoucími pilulkami, schválenými nejslavnější vévodkyní britské monarchie, málem klikli na tlačítko koupit, než si uvědomili, že Meghan by nějaké zázračné pilulky pravděpodobně neprodávala po internetu reklamou na webech se zdravými recepty, ale na oficiálním e-shopu buckinghamského paláce, který ještě neexistuje.

Fotky s předtím a poté, Meghanina usměvavá tvář a nejrůznější falešné citáty, jak jsou pilulky úžasné, měly donutit ty neobezřetné fanoušky zadat údaje své kreditní karty na podvodný e-shop a čekat na balíček s životu nebezpečnými pilulkami, které napáchají víc škody než užitku. 

Falešné citáty vévodkyně Meghan

Meghan Markle na premiéře filmu Lví králZdroj: profimedia

Jeden z citátů zněl: ,,Nijak se neliším od ostatních žen. Po těhotenství jsem ztratila svou původní postavu, ale s Keto body tone ji mám zpátky. Žádná žena si nezaslouží ztratit figuru."

Další lživý citát zase hlásal, že jí palác zakazoval zhubnout, jiný falešný citát kolující na internetu vyprávěl, že Meghan strávila 10 let cestováním po světě a hledáním organických ingrediencí, než konečně našla, co potřebovala. Podle královského zdroje jde o nelegální užívání Meghanina jména a tváře a palác už řeší, jak podvodníky zastavit.

Za urážlivý komentář do vězení

Kate Middleton a Meghan Markle se rozhodly nebavit s PippouZdroj: profimedia

Není to první pokus podvodníků přiživit se na Meghanině jméně. Palác letos v dubnu vyvěsil na internet oficiální směrnici týkající se internetových komentářů na účet královské královské rodiny. Jakýkoliv urážlivý, obscénní nebo výhružný komentář bude nahlášen na policii a jeho pisatel bude potrestán. Do směrnic spadají i tyto podvodné pokusy o přiživení se na jejich jménech.

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů