Šíp.deník.cz

Rozmazlenost Meghan Markle děsí královnu: TEMNÉ VAROVÁNÍ pro prince Harryho!

Meghan Markle
Meghan Markle
Zdroj: koláž redakce šípu
Sdílej článek:

Ještě než Meghan Markle otěhotněla, ještě než vyrazili s Harrym na královské cesty, ještě předtím, než se vůbec vzali, bylo vyřknuto veliké varování. Královna Alžběta je možná dobrosrdečná a velice tolerantní panovnice, má však čich na zkažené lidi. Její instinkt jí měsíc před svatbou napovídal, že Meghan není tak nevinná a hodná, jak se přetvařuje, a Harryho před budoucí manželkou varovala!

Vévodkyně ze Sussexu patří bezesporu k oblíbenějším členům královské rodiny. Obyčejný lid Meghan Markle zbožňuje, ženy chtějí být jí, muži chtějí být s ní. Bývalá herečka ze seriálu Suits okouzlila Harryho jen nevinným mrknutím oka a podmanila si jeho srdce pouhým dotekem. Jejich manželství je jako z pohádky a lidé se nemohou nabažit každého dobrodružství, které ti dva zažívají

S ohlášením těhotenství se Meghan stala ještě oblíbenější než předtím, a i přes návrat Kate Middleton do služby si Meghan byla schopna udržet pomyslnou první příčku v oblíbenosti. Po královských cestách Austrálií, Novým Zélandem a Fiji jsou oba vévodové zpátky doma a Meghan nyní bude muset pečovat o své nenarozené děťátko a ničím se nestresovat. To by však nesmělo vyplout na povrch skandální varování samotné královny, která s chováním Meghan Markle nebyla vůbec spokojena a varovala svého vnuka, že do života nebude dobrou partií.

Očarovaný princ

Meghan MarkleZdroj: winto

Vraťme se nyní o několik měsíců zpátky, respektive na začátek května. Británie se zbrojila na další královskou svatbu a Buckinghamský palác připravoval půdu pro novou vévodkyni.

Už tehdy byl Harry ze své snoubenky hotový, Meghan ho naprosto očarovala svým půvabem a krásou, že čehokoliv se budoucí vévodkyně ze Sussexu dožadovala, to měla podle Harryho dostat. Tuto informaci prozrazuje nová kniha o královské rodině.

Co Meghan chce, to dostane

Meghan MarkleZdroj: winto

,,Princ Harry řekl služebnictvu i celé své rodině, že Meghan dostane přesně to, co chce," řekl autor knihy Robert Jobson. Podle všech byl Harry z Meghan tak vyplesklý, že ji v den D nechtěl nijak zklamat. Největší problém byl kolem diadému.

Meghan si přála diadém se smaragdy, když ale došlo na výběr, diadém odmítla, protože nemohl být doložen její původ. Harry z toho byl špatný a znovu všem opakoval, že Meghan dostane, co si přeje. 

Královna vztekle zakročila

Princ Harry a Meghan Markleová před oltářemZdroj: ČTK/PA/Jonathan Brady

Zdroj pověděl deníku The Sun: ,,Meghan si vysnila tenhleten diadém se smaragdy, ale když jim bylo řečeno, že je nemožné, aby ho v den svatby na sobě měla, Harry vybuchl a Meghan z toho byla hodně nešťastná. K zaměstnancům se pak nechovala nejlíp, jako by byla něco víc."

Po tomto nelíbivém chování k zaměstnancům a zbytku rodiny musela královna zakročit. ,,Mezi královnou Alžbětou a princem Harrym proběhla ostrá výměna slov," prozradil dále zdroj. ,,Královna mu řekla ,Meghan nemůže mít všechno, co si usmyslí. Dostane přesně takový diadém, jaký jí dám já.'" 

Kate se k zaměstnancům chovala vždy s respektem

Princ William a Kate MiddletonováZdroj: čtk

Královna Harryho také varovala, že způsob, jakým Meghan jedná s lidmi kolem sebe, se jí vůbec nezamlouvá a měl by jí domluvit, aby se řídila "rodinným protokolem". ,,Není to chování budoucí vévodkyně," dodává zdroj. 

Podle dalších informací se Meghan dostala do křížku s Kate Middleton ohledně chování ke zaměstnancům. Kate se nikdy nad služebníky nepovyšovala a dávala si pozor, jak s nimi mluví. Meghanina hollywoodská tvářička ovšem neměla ve zvyku jednat se zaměstnanci v rukavičkách, naopak je nebrala jako sobě rovné. 

Poučení na konec

Princ Harry a Meghan MarkleováZdroj: ČTK/AP/Matt Dunham

Těsně před svatbou si Meghan uklidnila své hvězdné chování a začala se chovat jako opravdová příslušnice královské rodiny. Přestala brečet nad smaragdovým diadémem a vzala si diadém s diamanty, který ji vybrala královna Alžběta.

Od té chvíle se Meghan chová ke všem s úctou a dvakrát si rozmyslí, jestli se nad někým bude povyšovat. Mohla by to schytat nejenom od Harryho, ale i od královny. A dostat za uši od staré babičky je velmi ostudné!

Co si o tom myslí Robert Urban?

Zdroj: Šíp
Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů