Šíp.deník.cz

NEZVLADATELNÁ Meghan Markle? Osobní asistentka po půl roce raději skončila!

Na veřejnosti se vévodkyně ze Sussexu Meghan Markle prezentuje jako ta nevinná holka od vedle, hodná kamarádka do nepohody, milá přítelkyně, co podá pomocnou ruku, když je nejhůř, sen každé slečny, která hledá kámošku a (mokrý) sen každého kluka, který hledá tu pravou. Je však její vlídnost a osobní kouzlo pouhou maskou, za níž se skrývá nepříjemná bestie?

1 / 13
Meghan Markle

Všichni ji milují, všichni ji obdivují, všichni s ní touží kamarádit. Takovou holku měl na škole asi každý. Většinou sexbomba z vyššího ročníku, pravděpodobně roztleskávačka, ne však zákeřná, kluka měla stálého, byl to kapitán školního týmu čehokoliv a mohli jste je spatřit, jak se líbají u fontánky na pití. Nebo je to možná popis 99 % středoškolských filmů v Americe. Meghan Markle však očima lidí do této škatulky bezpodmínečně patří.

Jako vévodkyně se musí ke služebnictvu a svým poddaným chovat s úctou a respektem, tak to alespoň stojí v královském protokolu. Monarchie má jít příkladem obyčejným lidem, nejen vzhledem, ale hlavně chováním. Kate Middleton toto zvládala na jedničku od prvního dne, co překročila práh paláce, Meghan je však z jiného vrhu. Jako bývalá herečka je zvyklá na hvězdné manýry a jiné zacházení, což se ze začátku nelíbilo jak královně, tak později osobní asistence. Ta to s ní nevydržela a po půl roce dala výpověď!

Pravidlo č. 1: k zaměstnancům se chovejte dobře

Těhotenský styl Meghan MarkleZdroj: winto

Když jste takhle důležitá osoba, přejete si, aby vás všichni milovali. K tomu patří vybrané chování a skromnost, ačkoliv jste oblečeni v šatech od předních značek a chodíte v obuvi, kterou si tradiční mamka nedovolí, ani kdyby taťka šetřil celý rok.

Už od začátku je novým přírůstkům královské rodiny vštěpováno určité chování. Možná máte pod sebou sedmdesát lidí, kteří se starají o váš blahobyt a klidně by vám utřeli zadek, když byste poprosili, královský kodex i prostý selský rozum deklarují, že chcete-li mít nakloněné ty, kterým jste vzorem, chovejte se k nim s úctou a respektem. A nevymýšlejte si hovadiny.

Z(a)tracený diadém

Princ Harry a Meghan Markleová před oltářemZdroj: ČTK/PA/Jonathan Brady

Meghan Markle měla problémy se svým vytříbeným chováním a nadřazeností už od chvíle, kdy se seznámila s královnou. Měsíc od královské svatby se za zdmi paláce odehrálo drama, jaké by nenapsal ani Marc Cherry, tvůrce oblíbených Zoufalých manželek.

Budoucí vévodkyně ze Sussexu si totiž představovala, že se vdá se smaragdovým diadémem na hlavě. Když jí ho odepřeli, nafoukla se a byla nepříjemná na celé služebnictvo. Královna takové excesy nestrpěla a snažila se varovat Harryho, že s takovou manželkou může čekat jenom problémy.

Půl roku s Meghan stačilo

Princ Harry a Meghan Markleová, novomanželé a vévodský pár ze Sussexu.Zdroj: ČTK/ZUMA/Pool

,,Mezi královnou Alžbětou a princem Harrym proběhla ostrá výměna slov," prozradil zdroj. ,,Královna mu řekla ,Meghan nemůže mít všechno, co si usmyslí. Dostane přesně takový diadém, jaký jí dám já.'" Meghan nakonec dostala diadém s diamanty, spolkla pýchu a znechucení a vdala se. Tahle situace byla ovšem jenom vrcholem ledovce.

Šokující zjištění vyplulo v posledních dnech na povrch; bývalá asistentka Meghan Markle po šesti měsících podala výpověď, protože to s vévodkyní už nevydržela. Výpověď podala krátce poté, se si Meghan vzala Harryho. Byl to problém s diadémem, nebo se stalo něco horšího?

Asistentka může za skandál s otcem Meghan

Britský princ Harry a Meghan Markleová na prvních oficiálních snímcíchZdroj: ČTK/AP/Alexi Lubomirski

Asistentka, identifikovaná pouze jako "Melissa', byla k Meghan přidělena těsně po zásnubách. Melissa nebyla žádný nováček, zdroj blízký Kensingtonskému paláci ji popisuje jako obrovský talent. Melissa v úspěchu královské svatby Meghan a Harryho sehrála obrovskou roli.

A přesto, že si ji bývalí zaměstnavatelé nemohli vynachválit, Melissa údajně stála za noční můrou zinscenovaných fotek Meghanina otce Thomase Markle, která se s Meghan táhne od jejích zásnub. Podle zdroje to Melissa "pokonila", čímž se z malé aféry stal skandál století.

Práce pro monarchii není sranda

Výslužka pro Buckinghamský palácZdroj: Šíp

,,Je to opravdový šok," řekl jiný zdroj deníku Daily Mail. ,,Proč by nechala tak prestižní práce?" Její výpověď může mít také co společného s tím, co princ Harry hlásal těsně před svatbou: Co Meghan chce, to Meghan dostane.

Asistentce nestačilo, že ji zjebali za ty fotky, ale ještě musela plnit rozmary budoucí vévodkyně ze Sussexu. Pracovat pro monarchii asi není taková lahůdka, jak se každý domnívá.

Co si o tom myslí Petr Batěk?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů