Šíp.deník.cz

Meghan OPĚT V OČEKÁVÁNÍ: Malý Archie přivítá nového sourozence!

Jen co se vrátili z královské cesty do Afriky, nemluví se o ničem jiném; vévodkyně Meghan Markle se pod šaty opět lehce zakulatila, což značí jednu ze dvou věcí: jídlo v Africe bylo k pomilování, nebo je opět těhotná. Po doznání prince Harryho sází všichni na druhou možnost!

1 / 9
Meghan Markle

Celý svět sledoval, jak na černém kontinentu bourali veškeré zábrany a pravidla. Vévodové ze Sussexu se na veřejnosti drželi za ruce, hladili se, líbali se. Nebáli se dotknout svých fanoušků, pozdravit je, vyfotit se s nimi, protože věděli, že Alžběta a její bichle Královský protokol – Limitovaná edice je tisíce kilometrů daleko.

Všechny zejména zajímal 5měsíční Archie Harrison, který má za sebou svou první královskou výpravu do zahraničí. Roztomilý klučík byl z Afriky nadšený a fanoušci z něj tekli. Po návratu domů, do vždychladné a vždydeštivé Británie, začal palácem kolovat drb - Meghan přibrala, asi by měla navštívit fitko. Nejbližší přátelé zamilované dvojice ale vehementně kroutí hlavou. Není to výtečné africké jídlo, co jí nafouklo břicho. Meghan Markle čeká druhé dítě.

Ve věku rizikového těhotenství

Meghan Markle a Princ HarryZdroj: profimedia

Shodují se na tom nejen blízcí přátelé, ale i rodina, kterým v uších stále zvoní Harryho doznání, které učinil těsně po narození svého prvního syna - s manželkou už plánuje další dítě. Přesný termín početí samozřejmě nevyzradil, ale už dlouho si fanoušci všímají, že je Meghan v lehké nadváze. Zatímco Kate Middleton stihla po porodu všech tří dětí shodit do dvou týdnů přebytečná těhotenská kila, Meghan se do posilovny nehnala.

Královský zdroj těhotenství dokonce potvrdil. Magazínu Life & Style řekl: ,,Nikdo nečekal, že se do toho pustí tak brzo, ale oba Harry i Meghan byli velice výřeční ohledně toho, že nechtějí čekat moc dlouho, vzhledem k jejímu věku." Meghan je nyní 38, jedním krokem ve věku rizikového těhotenství.

Příznačná znamení těhotenství

Meghan MarkleZdroj: profimedia

Ještě před několika lety ani nedoufala, že se kvůli herecké kariéře usadí a pozná, co to znamená mít úplnou rodinu, a teď se jí sen splnil. ,,Narození Archieho jí změnilo život od základu. Nemůže se dočkat, až mu na svět přinese bratříčka nebo sestřičku."

Co kromě rostoucího bříška vévodkyni prozradilo? Důkazy máme celou dobu hezky na očích: ,,Vyhýbá se alkoholu, má chuť na hranolky s čokoládou, z šatníku vyhodila všechny šaty, které nosila před těhotenstvím a je jí stále zle." Tak se podle zdroje cítila těsně před výpravou do Afriky.
,,Několik hodin před náročnou cestou do Afriky se Meghan udělalo špatně. Okamžitě měla podezření." Harrymu o tom řekla až na místě, kde také podezření potvrdili.

Tentokrát to bude holka

Princezna CharlotteZdroj: profimedia

Načasování pro pár nemohlo být lepší. Díky princi Andrewovi šum kolem problémové vévodkyně na chvíli utichl a s dalším dítětem na cestě si nikdo nedovolí ji zbytečně stresovat. Už tak si užila s žalobou kvůli zveřejnění soukromého dopisu.

,,Tentokrát by chtěli holčičku," podělil se dále zdroj. ,,Chtějí pro Archieho, to, co má princ George s princeznou Charlottou. Jsou od sebe pouhé dva roky, skvěle si rozumí a teď spolu chodí i do stejné školy. Archie by se o svou mladší sestřičku postaral stejně dobře, jako jeho bratranec."

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů