Šíp.deník.cz

Tajná TĚHOTENSKÁ SMLOUVA: Meghan markle si POJISTILA budoucí dítě!

Z ohlášení těhotenství vévodkyně ze Sussexu jsou všichni paf. Zprávu podal Kensingtonský palác den po svatbě Eugenie z Yorku, která k páru neskrývala zášť; o těhotenství se Meghan podělila přímo na Eugenině velkém dni, čímž veškerou pozornost obrátila k sobě a nevěsty si nikdo nevšímal. Vévodové jsou nyní na královských cestách a Meghan se nemůže nabažit svého kulatého bříška. Může však její radost něco zkazit? Na světlo světa vyplula tajemná smlouva, která může všechno ohrozit!

1 / 13
Meghan Markle

Meghan Markle je nejoblíbenější vévodkyní za celou dobu existence královské rodiny. Jasně, ještě je tu Kate Middleton, se kterou se neustále přetahují o titul nejúžasnější osoby v paláci, ale rozsekněme to, Meghan je závan čerstvého vzduchu do zatuchlého paláce. Ne nadarmo je považována za druhou princeznu Dianu. Stejně jako její předchůdkyně se nebojí britskou monarchii pročistit od pavučin a zastaralých pravidel, která v dnešním světě nedávají smysl.

S těhotenstvím však přichází komplikace a Meghan se bude stejně jako Kate Middleton časem stáhnout do ústraní, starat se o sebe a zdraví budoucího potomka. Skandály s rodinou by mohly odpadnout, zlá Samantha Markle svou těhotnou sestřičku přece nebude pořád trápit a tatínek Thomas Markle se možná bude i nadále snažit přimět svou dceru, aby s ním konečně promluvila, v první řadě mu ale půjde o to, aby mu na svět donosila zdravého vnuka. Zatím to však nevypadá, že by skandály utichly, naopak se množí. Co je těhotenská smlouva, kterou si chtěla bývalá herečka ze Suits pojistit budoucí dítě a proč se o ní dozvídáme až teď?

Meghan a kostlivci ve skříni

Meghan Markle ukazuje těhotenské bříškoZdroj: winto

Meghan nás dokázala vždy překvapit. Většinou to mělo co společného s její krásou, půvabem, dobrotou a tak dále. Že by ale i ona měla kostlivce ve skříni? Vypadá to tak!

Podle deníku Daily Mail se objevila velice podivná zpráva o jakési tajné těhotenské smlouvě, kterou si chtěla Meghan pojistit, že bude o její dítě dobře postaráno. 

Meghan a nutriční poradce, trenér a chůva

Meghan Markle ukazuje těhotenské bříškoZdroj: winto

Smlouvu podle zdroje nedala k podepsání princi Harrymu, ale svému bývalému manželovi Trevoru Engelsonovi. Zdroj uvádí, že kromě živobytí na dítě se měla "těhotenská" smlouva postarat i o Meghan samotnou.

Ve smlouvě například stálo, že jí bude Engelson platit nutričního poradce, který se postará o správný příjem stravy a výdej energie  v průběhu těhotenství i po něm, také měl platit účty za osobního trenéra, který by ji dostal zpět do formy a v neposlední řadě obstarat schopnou chůvu.

Meghan a strach z přebytečných kil

Meghan Markle ukazuje těhotenské bříškoZdroj: winto

Podle zdroje se vycházející hvězda Meghan bála rizik spojených s "děláním dětí", zvlášť v případě, kdy by se měla vrátit zpět na výsluní. A nebyl to jen strach o finance, ale i o zevnějšek.

Proto po svém ex manželovi požadovala, aby jí zaplatil nutričního poradce a osobního trenéra, až bude čekat jejich dítě. Potřebovala odbornou pomoc, sama by to prý nezvládla.

Meghan a její herecká kariéra

Meghan markleZdroj: winto

Zdroj dále uvádí, že Meghan musela se všemi detaily o péči o dítě vypilovat tak, aby byl Engelson svolný za všechno platit.
,,Smlouva vznikla několik let po jejich svatbě v roce 2011," řekla kdysi blízká přítelkyně vévodkyně. ,,Zrovna ve chvíli, kdy se z Meghan stávala díky seriálu Suits opravdu známá a úspěšná osobnost. Kariéru měla vyřešenou a s Engelsonem se začali bavit o rodině."

,,Věděla, že se v její rodině rodí velké děti a bála se těhotenských kil navíc, samozřejmě jako známá herečka si to nemohla dovolit. Kdykoliv trochu přibrala, šlo to převážně do obličeje. Musela se tedy ujistit, že po porodu co nejrychleji shodí přebytečnou váhu, aby to neuškodilo její kariéře."

Meghan a princeznovský komplex

Meghan MarkleZdroj: winto

,,Dožadovala se osobního trenéra a nutričního poradce před a po těhotenství. Jsem si jistá, že se bavili i o chůvě, ale především řešili její zdraví a váhu," prozrazuje bývalá kamarádka. ,,Možná se přidala do královské rodiny teprve nedávno, vždycky však chtěla, aby se k ní chovali jako k princezně."

Je důležité napsat, že Meghan do dohody nechtěla zapojit žádné právníky, kamarádce přiznala, že smlouvu vytvořila pro svého manžela sama, tudíž není formální. ,,Řekla, že mu dala něco podepsat, něco jako ručně psaný dopis. Nepřijala by 'ne' jako odpověď a Engelson to věděl. Jejich manželství ale skončilo dřív, než by tu smlouvu museli víc řešit."

WOW! Co si o tom myslí Lucie Beneešová?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů