Šíp.deník.cz

Rozpad monarchie: Meghan Markle utíká se synem a Harrym do Ameriky!

Po šokujícícím odchodu Kate Middleton se stejného plánu ujala i Meghan Markle. Ta se s princem Harrym dohodla, že jediným řešením je odstěhovat se do její rodné Ameriky. Důvodem je houstnoucí atmosféra v královské rodině a neutuchající kritika ze strany královny Alžběty. Britská monarchie tak během jednoho měsíce přišla o obě vévodkyně. 

1 / 11
Meghan Markle a princ Harry

Rebelanství jí koluje v krvi, nikdo ale netuší, po kom to zdědila. Otec Thomas Markle se nikdy nepovažoval za rebela, matka Doria Ragland má klidnou spirituální duši, jíž se vzdor příčí. Meghan ráda pobuřuje, neposlouchá, ignoruje a přetváří. Královským protokolem v horkých dnech ovívá, respektování starodávných pravidel jí nic neříká. To má samozřejmě své následky, královna Alžběta ji mnohokrát upozornila, aby se uklidnila, jinak bude zle. A zle opravdu bylo.

Stěhování do Afriky? Plán se změnil

Meghan Markle a princ HarryZdroj: profimedia

Před narozením malého Archieho Harrisona měli Meghan s Harrym plán - odstěhovat se z Kensingtonského paláce. Pokračující válka vévodkyň nedělá nikomu dobře a děvčata nejsou sto si to v klidu vyříkat. Když se Archie narodil, pár sbalil kufry a našel nový domov ve Frogmore. 

Jak se Archie narodil, uvědomila se Meghan, že Frogmore není od rodiny dostatečně vzdálený. S početnými cestami do Afriky Harrymu řekla, že by se chtěla odstěhovat tam. Poslední plán však hovoří o tom, že Afrika se nekoná. Pro Archieho by bylo obtížné žít zcela odtržen od rodinných kořenů. Alternativou je proto Amerika, kde má Meghan matku Dorii, i otce, s nímž sice nekomunikuje, to se časem může změnit.

V USA se k ní budou chovat jako ke královně

Meghan Markle a princ HarryZdroj: profimedia

Plán na stěhování do její rodné země přichází několik dní poté, co Kate Middleton opustila svého manžela kvůli jeho nenechavým prstům. Královská rodina tak přišla o dvě nejvýznamnější tváře, a přestože je královna na zhroucení, podle zdroje nese na Meghanině rozhodnutí obrovský podíl.

,,Meghan povídá přátelům, že pokud se jí chce královská rodina tak moc zbavit, podvolí se… tím, že se přestěhuje do Ameriky a vezme s sebou Archieho a Harryho," prozradil zdroj. ,,Ví, že tam se k ní budou chovat jako ke královně. Maminka bude hlídat Archieho a Meghan bude konečně v klidu. Dokud je ve Velké Británie, bude žít ve stínu své švagrové, což nechce."

Opatrovnicí Archieho je královna Alžběta

královna AlžbětaZdroj: profimedia

Přemluvit Harryho nebylo těžké. Ten se už několik měsíců hádá se svým bratrem, problémy má i s otcem a Camillou. ,,Meghan mu řekla, že mají humanitární poslání, na které by se měli soustředit, což kvůli všem těm pravidlům a kritiky ze strany rodiny podle vévodkyně nejde."

Královna zpočátku zvažovala, že Meghan a Harryho pošle do Afriky, aby tam pomáhali, hlavním důvodem však měla být stresová úleva. Že by se Meghan vrátila do rodné Ameriky a vzala s sebou Harryho a Archieho, to je podle vladařky nemyslitelné. Archie spadá to Alžbětina opatrovnictví, s tím se ale chce vzdorovitá vévodkyně poprat.

Meghan chce zbořit zastaralá pravidla

Meghan Markle představila rodině své dítěZdroj: profimedia

,,Vždycky věděla, že se vrátí do své rodné země, do Los Angeles, kde vyrůstala, k milující matce," pokračuje zdroj. ,,Teď má obrovskou příležitost, jediné, co jí v tom brání, je samozřejmě královský protokol, který udává, že o Archieho životě rozhoduje jeho opatrovnice královna Alžběta. Meghan to rozhodně nevzdá. Nikdy to nevzdala," dodává.

Vévodkyně ze Sussexu neotálí a údajně už shání rodinný dům poblíž své matky, která by jim dělala chůvu na plný úvazek. Doria se měla původně nastěhovat do domu ve Frogmore, po tomto rozhodnutí to nebude třeba, i nadále zůstává v Loas Angeles, kde učí zbohatlé paničky jak se správně prohnout.

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů