Šíp.deník.cz

MÉNĚ VLASŮ, NOVÁ PRÁCE: Kam se ztratil fotbalista Tomáš Ujfaluši a čím se živí?

Hrál v týmu s těmi nejlepšími, nároďák na něm stál, každá holka ho chtěla. Ale jen co fotbalista Tomáš Ujfaluši ukončil profesionální kariéru, slehla se po něm zem. Nejenže se vzhledově dost změnil, ale také se živí něčím, co byste do něj opravdu neřekli! Šíp pro vás legendárního sportovce vyzpovídal.

2 / 24

Tomáš Ujfaluši býval lamač dívčích kšticích s bohatou kšticí a bohémskou duší.

Zdroj: Facebook.com

Sympatický fotbalista dosáhl v kariéře opravdového vrcholu. Kluby se o něj praly, ženy před ním omdlévaly, byl jeden z největších talentů své doby. Jen se pak ještě víc proslavil legendární větou „nic jsem neplatil a ta částka nesouhlasí“.

Dnes už se tomu ale směje. Dokonce už ani tolik vlasů nemá jako v minulosti. Ale charisma mu nezmizelo.

Zdroj: Profimedia.cz

Ale po letech lidé fotbalistovi odpustili jeho eskapády, kdy si na hotel Praha měl se spoluhráči zavolat dívky lehčích mravů. Ale vlastně, který sportovec není na holky, a nekompenzuje si ten adrenalin sexem?

Bývaly doby, kdy prý před ním neutekla žádná sukně.

Tomáš UjfalušiZdroj: archiv

Po ukončení kariéry se ale z veřejného života stáhl. Už nechtěl být propíraný v novinách, s kým randí, v jakém jezdí autě a za co všechno utrácí. Showbyznysu mu nikdy nic neříkal, i když si z něho vždycky vybíral partnerky, třeba Anetu Vignerovou či Míšu Ochotskou.

I když mu to s Anetou opravdu slušelo, láska vyprchala.

Tomáš Ujfaluši s Anetou VignerovouZdroj: Tilen Vajt

Ale Šíp teď sympatického fotbalistu potkal na tiskové konferenci k charitativnímu projektu La Sophia, který založila herečka Yvetta Blanarovičová. S Tomášem je velká kamarádka a on se rozhodl už před deseti lety, kdy charitu založila, že jí bude pomáhat.

To ho v jeho nejdivočejších letech ani nenapadlo, že se dá na charitu a pomoct druhým.

Tomáš UjfalušiZdroj: Archiv

Děti ze znevýhodněných rodin či dětských domovů na akademii pořádanou již zmiňovanou organizací učí hrát fotbal. Také jim pomáhá v disciplíně, rozvíjí jejich talent a nejradši by všem pomohl, aby se všechny děti měly dobře.

Sám na trávniků válel dlouhých dvacet let. Rád na to vzpomíná, ale jeho život už šel dál.

Nejen Tomáš Ujfaluši si nyní přeje, aby se do nároďáku vrátil kapitán Tomáš Rosický.Zdroj: Šíp/Kateřina Šulová

„Sice se s nimi nebavím o jejich osudech, odkud pocházejí, proč je rodiče opustily. Nechci jim způsobovat další bolest. Ale za to mám radost, když vidím, jak za těch čtrnáct dní na sobě zapracují, a mají touhu v životě něčeho dosáhnout. Neučím je hrát jen fotbal, ale také to, aby se měli rádi a věřili si,“ rozpovídal se pro Šíp sympatický Tomáš.

To samé se snaží vštěpovat i své milované dcerce Kačence.

Tomáš za největší lásku v životě považuje svou dceru Kačenku.Zdroj: Šíp

Sám se v charitě našel. Je konec tomu bouřlivákovi, který na své husté „háro“ a tučné konto lovil modelky. Teď se chce věnovat duchaplnějším věcem, které mu asi nepřinesou takové peníze jako kariéra fotbalisty, ale cítí v tom uspokojení.

Aktivní kariéra už mu nechybí. Rád si ho zahraje, ale chodí hrát třeba i hokej.

Kapitán Ujfaluši chce dovést Čechy za vítěztvím. Na burácejícím stadionu v Chorzówě to však nebude žádná legrace.Zdroj: Šíp/Kateřina Šulová

„Nikdy jsem nechtěl trénovat. To mě nebaví, z toho života nic nemáte. Opět spíte jen po hotelech, doma jste na pár dní v měsíci. Řešíte jen fotbal. Toho jsem si za těch dvacet let užil až dost, teď chci mít klid. Ale nezahálím,“ pokračoval ve vyprávění exfotbalista.

Sám toho v životě dosáhl opravdu hodně, je vzorem mnoha dětem. 

Ujfaluši včera trénoval v nových kopačkách, staré skončily v koši.Zdroj: Šíp/Kateřina Šulová

„Pracuji sám na sobě, chodím cvičit, udržuji se v kondici, do toho pomáhám vyhledávat nové fotbalové talenty jak z Čech, tak i třeba ze Španělska. To mě baví, mám na starosti kluky od 6-17 let. Cítím v tom velký potenciál. Prostě se nenudím, je pořád co dělat, i když nehraju fotbal,“ dodal.

Na jeho postavě je znát, že opravdu dře, aby nepřibral. Jeho někteří spoluhráči už vypadají jako takoví fotříkové.

Noha Ujfalušiho poslouchá, stačilo jen pár nocí s Martou.Zdroj: Deník

A jak to má s holkami? „Jediná žena v mém životě vždycky bude dcera Kačenka. Té se snažím hodně věnovat. Sama si vysnila, že bude zpěvačkou, tak se jí v tom snu snažím podporovat. Do toho ještě hraje třeba na klavír, jsem pyšný táta,“ rozněžnil se dřívější bouřlivák.

I když se s manželkou rozvedl, mají krásný vztah a vždycky se všichni tři rádi vidí.

S manželkou Kateřinou, se kterou má malou dceru Kačenku, se fotbalista rozvádí.Zdroj: Šíp

A syna by si nepřál? „Když bude s kým, tak proč ne. Já se ještě cítím mladý, takže věřím, že ještě třeba miminko přijde. Ale třeba v sedmdesáti bych už ho nechtěl. Chtěl bych být aktivní táta, který sám povede dítě ke sportu a bude s ním moci dovádět,“ uzavřel vyprávění usměvavý „Ujfa“.

Která nakonec krasavce Ujfalušiho klofne? Fotbalista je dost náročný…

Tomáš Ujfaluši byl neobvykle úsečný.Zdroj: Šíp/Alena Burešová

Více drbů ze života celebrit uvidíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů