Šíp.deník.cz

Strach ho připravil o dům! Michael Douglas se přestěhoval k otci do garáže

Herec Michael Douglas a jeho žena Catherine Zeta-Jones obrátili vlastní životy naruby, aby se postarali o Douglasovy rodiče - stodvaletého herce Kirka a jeho stoletou manželku Annie. Prodali kvůli tomu dva domy a oba se stěhují k otci do garáže.  

1 / 9
Michael Douglas

Že má Michael svého otce rád, to je zřejmé. Herec z Volného pádu a Avengerů se vzdal osobního života, aby zpestřil poslední okamžiky legendárnímu Kirkovi, které můžete znát klasik jako Spartakus z roku 1960, Muž od Sněžné řeky nebo Kdo seje vítr. Naposled si Kirk zahrál v televizním filmu Empire State Building Murders z roku 2008, od té doby se nikde neobjevil. Jeho zdraví je od nehody v roce 1991, kdy se zřítil s helikoptérou, chatrné. O pár let později prodělal mrtvici a je odkázán na vozíček. Poslední měsíce je to s ním tak špatné, že Michael i Catherine očekávají, kdy naposled vydechne. Jeho péče je nákladná nejen na peníze.

Rodina pohromadě

Michael DouglasZdroj: profimedia

Douglas a Zeta-Jones museli udělat důležitá rozhodnutí. Majitelé několika nemovitostí potřebovali peníze na péči Michaelova otce a jeho družky, a prodali dvě svá nejoblíbenější sídla. Kirkův konec se blíží a jeho syn to dobře ví a chce mu být na blízku. Sbalil si to nejdůležitější a přestěhoval se do jeho garáže.

Nové bydlení v garáži

Michael DouglasZdroj: profimedia

,,Oba jsou strachy bez sebe," promluvil zdroj. ,,Chtějí tam být pro případ nouze. Michael by nedopustil, kdyby nebyl u posledních Kirkových momentů. Kirk bydlí v malém domě a pro jeho syna tam není pokoj, Michael to ale vyřešil tak, že vyklidil garáž, kde Kirk a jeho manželka skladovali krabice, a udělal si tam pokoj."

Kirk si nepamatuje svého syna i vnoučata

Michael DouglasZdroj: profimedia

,,Není to žádný luxus,“ pokračuje zdroj, dodává, že se to všechno seběhlo docela rychle a pohodlí je pro Douglase a Zeta-Jones to poslední, na co myslí. ,,Důležité je, aby tu pro otce byl." Milionářský herec svému otci zaplatil nesmírně drahou neustálou domácí péči, přesto sám cítí, že se otcův stav zlepšuje, když ví, že tam je jeho syn. Kirk ovšem trpí Alzheimerem a někdy nemá tušení, že nějakého syna vůbec má.

,,Rozloučíme se, řekneme si dobrou noc, ale o deset minut později se mě otec zeptá, jak se mám," přiznal Douglas v rozhovoru. Otcův Alzheimer je sousto, které Douglas těžko polyká. Někdy si nepamatuje vlastní vnuky, někdy netuší, kdo je ta krásná žena po boku jeho syna. 

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů