Šíp.deník.cz

Jacksonovo homosexuální tajemství: Za gay milenci v ženském převleku

Skandály kolem 10 let zesnulého zpěváka hitu Thriller se stále hemží, kromě obvinění ze znásilňování malých chlapců se teď mluví i o tajných gay milencích, za nimiž Jakcon chodil v ženském převleku, aby ho nikdo nepoznal.

1 / 9
Michael Jackson

Jediné přání Jacksonovy rodina bylo nechat Michaela odpočívat v pokoji, jenže po dokumentu Leaving Neverland jako by se celý svět snažil na jeho ostatcích praktikovat oživování mrtvol.

Nezodpovězené otázky kolem sexuálních obtěžování je nenechají spát a proud skandálů řinoucích se z jeho rakve zničil veškeré zpěvákovy zbývající odkazy. Jeho písně se v rádiích už nehrají, Simpsonovi se museli vzdát své slavné epizody s účinkujícím Jacksonem a kdesi kdosi tetelí vzduch, že by tvůrci Beat It měl být odstraněn z rock‘n‘rollové síně slávy. 

Kniha o Jacksonovi čeří vody

Michael JacksonZdroj: profimedia

V roce 2009, několik měsíců po jeho smrti, vyšla kniha s názvem Unmasked: The Final Years of Michael Jackson. Autor Ian Haleprin se v ní soustředí na veřejná tajemství zesnulého zpěváka, jako například to, že všichni v jeho okolí věděli, že je gay.

Halperin ve spojitosti s tímto tvrzením uvádí, že Jackson měl minimálně dva homosexuální milence, se kterými se tajně scházel. Údajně se oblékal se do ženských šatů a nasazoval paruku, aby ho nikdo nepoznal. Během posledních let svého života Jackson zapíral, že by byl homosexuál, ačkoliv to mnoho jeho přátel a blízkých tvrdilo.

Dva milenci a ženský převlek

Michael JacksonZdroj: profimedia

Joe Jackson, otec Michaela, stál na straně svého syna a všechny fámy o homosexualitě tvrdě odmítal. Ani to nezabránilo Haleprinovi, aby o zpěvákovi řekl, že měl pletky s muži, jeden z nich pracoval na stavbě, ten druhý se živil jako číšník.

Jeden z mužů Halperinovi prozradil, že během sexu měl Jackson pronést: Král popu teďka olíže tvé lízátko. Halperin ve své knize dále uvádí, že se s druhým mužem měl scházet ve špinavém a zaplivaném hotelu. 

Setkání ve špinavém motelu

Michael Jackson a Paul McCartney myjí nádobí, 1982.Zdroj: boredpanda

 ,,Michael se převlékl za ženu, odešel z domu a sešel se se svým přítelem v jednom zaplivaném, špinavém motelu ve Vegas," stojí v knize. Údajně měl několikrát v tomto převleku zůstat, zatímco prožíval s neznámým mužem divokou a neřestnou noc.

Rodina na tato tvrzení klasicky nijak nereagovala, pravděpodobně by to napáchalo víc škody než užitku. Naposled, když se jeho dcera Paris snažila fanoušky přesvědčit, že její otec není žádný pedofil, se musela zapsat do léčebny, protože skandál psychicky nezvládla.

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů